נקמות או לא להיות ?

M Shape

New member
נקמות או לא להיות ?

בנים\בנות.. מתי לאחרונה נקמתם בגבר/אישה? למה עשיתם את זה? מה ואיך עשיתם? ה היה שווה את זה? ולסיכום-מומלץ או לא?

pain is MY love

New member
אל תיבהלו....

אבל אני האדם הכי נקמן בעולם!
אני גם בחורה שיודעת להיות ביץ' רצינית... וגם טלה טיפוסית שממש ממש חייבת להתנקם על כל דבר שעושים לה.... הנקמה האחרונה שלי יוצאת לפועל היום.... אני אספר לכם מחר אם היה שווה או לא....

bali

New member
מנהל
נקמות? לא בשבילי

אני לא רואה טעם בלנקום במישהו שעשה לי רע. עדי פשוט לזרוק אותו וזהו... פעם אחת יצא שלמראית עין הייתי נקמנית, אבל זו ממש לא היתה הכוונה שלי. היה לי חבר 3 שנים. בגלל נסיבות שגרמו לי לחוסר אמון גדול בו, נפרדתי ממנו, בהתחלה באופן זמני, ולא לקח לו יותר מכמה שבועות להרגיש שהוא רוצה אותי בחזרה, אבל מבחינתי זה כבר היה קצת TOO LATE. נפגשנו פעם פעמיים באווירה קרירה ורחוקה, ואז יום אחד הוא הצתקשר ואמר שהוא רוצה לבוא לפגוש אותי ואמרתי לו שאני לא יודעת אם זה כדאי. גם טרחתי לספר לו על סטוץ שהיה לי כדי שייכנס לו לראש שאני OVER HIM. הוא התחיל לסגת ומכיוון שבכל זאת לא היה לי ברור מה הוא רוצה, חזרתי לציין שזה היה סטוץ. (ואולי פה הנקמה כי זה לא שינה את העובדה שבחזרה הוא לא יקבל אותי) בקיצור הבחור בא אליי עם פרחים ושוקולדים (זה היה לפני ראש השנה) ואני רציתי למות, והוא התחנן לסיכוי נוס והבטיח לי את השמש והירח והכוכבים, ואני אמרתי לו שאני לא מסוגלת... הוא הלך כמו שבא, רק עם דמעות בעיניים, וגם לי היו כאלה... יש שיגידו שזו היתה נקמה, ויש כאלה שפשוט יבינו שאחרי מה שהוא עשה לי (שכלל נטישה קשה מאד) אין לי טיפת אמון בו... לפחות החזרתי לו את הדברים שהיו אצלי והיו שלו באותו ערב.

לא שווה

להתנקם..כי אחרי זה אתה מרגיש בלב רע אחרי שהכעס יורד.מה גם שאתה אומר .איזה דפוק אני סתם ירדתי לרמה שלה..או שלו...מי שמניאק שישאר מניאק עם עצמו.הוא יסבול מיזה.

HyPeR SoNiC

New member
אני.....

לאחרונה נקמתי במישהי לפני חודשיים בערך.... אולי קצת יותר.... למה, מה ואיך עשיתי..... סיפור ממש ממש ארוך!!! ואני לא חושב שכדאי לדבר על זה פה. לא היה שווה את זה. היא סתם נפגעה ואני לא קיבלתי מזה שומדבר מעבר לסיפוק סתמי באותו רגע... לא מומלץ. בשביל מה להיות נקמן? תסלח, אבל אל תשכח... ולסיכום, פתגם נחמד: "מרוב עין תחת עין, העולם נהיה עיוור"... ותחשבו על זה

TheWhiteTigris

New member
לא.

אני לא טיפוס שנוקם, למרות שהיו לי הרבה צ'אנסים בחיים לנקום בהמון אנשים. אני לא אוהב לצבור הרבה כעס אצלי. זה סתם "מזהם" ת'נשמה, ומעבר לסיפוק רגעי - זה א עושה כלום. להיפך, אח"כ אדון מצפון יושב ימים כלילות על הראש שלכם... אני אומר את זה כמובן מתוך ניסיון רב שנים בצעירותי, ולכן החלטתי לסלוח - לא לשכוח. בקיצור - הפקת לקחים.

MAX D

New member
אני די נקמן-

פעם אחרונה לפני כ- 4 שנים, אני מאדיף שלא להיכנס לפרטים מה עשיתי ולמה. כן- לי זה היה שווה, הוריד לי את האטרף
בקשר לכדאי או לא- תלוי בסיטואציה.

בשלולית

New member
אשכרה...

באמת זה תלוי בסיטואציה אני תכלס לא בן אדם שנוקם... אבל מה לעשות שלפעמים יש מצבים שמצריכים להרים את הכבוד העצמי שירד בגלל אותו אדם, וה"נקמה" משפרת את המצב.. את ההרגשה... לפעמים בכל אופן אני לא בעד... לא שומרת טינה....

Zoharrr

New member
אוי כמה שזה מתאים לי להיום....

שאני אמות!!! יש מישהי שפגעה בי מאוד מאוד... היינו החברות הכי טובות וסיפרתי לה הכל בשנה שעברה וגם סיפרתי לה על הקשיים החברתיים שהיו לי וביקשתי ממנה שתעזור לי. כשהאמת יצאה לאור גילתי שהכל קרה הפוך, שבעצם היו לי קשיים חברתיים כי היא אמרה לאנשים דברים עליי שאני לא. זה קרה שבועיים לפני סוף שנה שעברה וכשהכל יצא לאור לא היו לה יותר חברות וכולם שנאו אותה,לא נשארה לה חברה אחת והחברה הכי טובה שלה לשעבר הפכה להיות החברה הכי טובה שלי. כשזה קרה אני נשבעתי לעצמי שהשנה תהיה לה השנה הכי חרא בעולם ואני אדאג שהיא תהיה כזאת. היום ה - 1/9 התחילו הלימודים והיה לי בוקר נהדר, ראיתי אותה והתעלמתי. ואז שמתי לב שהיא מסתכלת עליי הרבה ואז בהמשך היא ביקשה לשתות... אפילו לא היה לי את הלב להגיד לה "לא"... וכהחברה היחידה שלה השתחררה מוקדם וראיתי אותה לבד, לא רק שלא התאכזרתי אליה, נמכרו רחמיי עליה... כאב לי הלב... וכשהיא ניסתה לדבר איתנו והתעלמנו ממנה...כאב לי כי הייתי בדיוק שם לא מזמן... וכמה שזה הגיע לה, כאב לי... היום אחרי הלימודים היא כתבה לי כמה דברים באיסיקיו, בהתחלה כעסתי כי זה נשמע לי כמו התנשאות ונבחתי עליה ונכנסתי לאקסטזת כעס עצבנית...(ואתם לא רוצים לראות אותי כועסת...) ואז כשהבנתי שהיא באמת השתנתה ושהיא מתכוונת ל"סליחה" סלחתי... היא שאלה אם זה דף חדש, אמרתי שיש עוד על מה לדבר... סלחתי ואתם יודעים מה? אפילו שחכתי... אבל למדתי כמה דברים... עד היום חשבתי שאני פשוט Bitch ושאין אפחת אחת שהיא יותר bitch ממני בעולם, ואז הבנתי שאני חלשת אופי... אני עדיין כועסת על עצמי שבתוכי אני עדיין אוהבת את מי שגרמה לי לכל כך הרבה רע...

למעלה