נקמות - כן לא או אולי ?

מיטללל

New member
נקמות - כן לא או אולי ?

בהמשך להודעתו של פירן (שהצחיקה אותי + ) - מה העמדה שלכם בנושא? פעם נקמתם? מה עשיתם? האם לדעתכם זו דרך תגובה לגיטימית או זה הגבול שלכם?

liontamer

New member
רציתי, אבל הלב לא נתן בסוף

היו פעמים שגם אני כמעט התפוצצתי, ורציתי לנקום ובגדול אבל לא פעם אחת נקמתי בשכנה שהתלוננה למה אנחנו עולים במעלית לקומה ראשונה, היא גרה בקומה 17 אז לחצתי לה על כל הכפתורים במעלית לאון תוהה מתי כבר באסים יגיע לסיבוב עם הסיקס

dod_basim

New member
וואלה אבל חשבתי

שאתה בנאדם אמוציוני ולכן רגשות נקם יגיעו מהר.... באסים תכף מסיים פה עם איזה בחורה ואז אולי מגיע לדרום... העיקר אתה לא עונה למיילים מלאי הערכה לסיקס האדיר

פעם האחרונה שאני נקמתי

זה היה יותר להחזיר לעצמי את הכבוד לדעת שיש לי את זה אבל הפרטנר שלי לא ידע מזה לא ראיתי כל צורך כל עוד באתי על "סיפוקי" - אבל זה בהחלט לא מספק זה רק גרם לי להרגיש מלוכלכת עוד יותר אם כשבגדו בי הרגשתי רע ורציתי להקיא אח"כ רציתי להקיא מעצמי.. הקטע עם נקמות זה שיש לזה תמיד תגובה של בק פייר..קארמה אולי?:)

dod_basim

New member
תראי

אומנם לכל נקמה יש באק פייר (אחלה מונח
) אבל לדעתי איפשהו רוצים לעשות את זה, גם אם נגעלים. הכי חשוב שנדפוק את מי שדפק אותנו. האמת היא שהמשפט האחרון הוא ישראלי טיפוסי אבל זה כבר לויכוח או דיון אחר. באסים חושב שהפסיכומטרי הפך אותו מזמן לפסיכופט

זה יותר מחויבות לאומית בישראל..

רק שלא תצא פרייאר:) אז מה אתה חושב שזו קרמה רעה שנדבקת בנו? יש לי ידיד שגם כשעושים לא משהו רע הוא סופג את זה בשקט- (רוטן לחברים ) אבל לא עושה אף פעולת איבה -לא מבינה את זה- כאילו בגדול כן הוא הסביר לי שזה כדור שלג כמובן אבל בנאדם איפה האינסטינקטים איפה למדת לשלוטעליהם כבוד!!

חבר שלי נקם בחברה שלו בצורה אכזרית

היתה לו חברה שיצאה איתו ואחר כך בגדה בו עם חבר קרוב לחבר הוא הביא מכות ולה הוא קרא למישהו שהוא ידע שהיא היתה דלוקה עליו נתן לו מאתיים שקל ואמר לו לזיין אותה ולזרוק לה את הכסף מיד אחרי הזיון ולהגיד לה תודה זונה והוא עשה את זה ווואלה הגיע לה אני לא הייתי עושה את זה כי אני מספיק בוגר להבין שהיא לא שווה את המאתיים שקל אני לא בעד נקמות אני אומר אלוהים משלם לכל אחד מה שמגיע לו

וואהו../images/Emo12.gif

דרך אגב אני מתה להתנקם במישהייייי אני לא ירגע עד שאני יעשה את זה
נכון שזה רע אבל אני חייבת בשביל השקט העצמי שלי

לגיטימית.....

פעם נקמתם... כן נקמתי... מנה עשיתי.. עזבי מיטלוש לא משנה... לא רוצה שסתם תחשבי שאני מניאקר כי אני לא כזה... עשיתי את זה לאחת שבאמת הגיע לה.. ובאמת הגיע לה... ואני מקווה שאני לא יצטרך לצאת מניאק שוב פעם...

גוליגבר

New member
נקמות בחיים לא.

יצא לי איזה שנתיים להתעורר בשעות בוקר מוקדמות ולהיות מזה אומלל ונטוש. עכשיו אני לא מבין על מה היה הסיפור.

משום מה,../images/Emo80.gif

כשפוגעים בי ברמות בלתי נסבלות, איכשהו אני נשבעת לעצמי שאתנקם. אני מתכננת לעצמי נקמות מתוחכמות ומתוקות, ובסופו של דבר מתחרטת. לא כי אני טובה מדי, או כי שכחתי... פשוט משום שאני יודעת שהדברים תמיד אבל תמיד מסתדרים על הצד הטוב ביותר. ומי שמגיעה לו נקמה - יקבל אותה, ואני לא אאלץ להתאמץ עבור זה. האמת, שזה לא קרה הרבה. אני לא טיפוס נקמן. אני פשוט שונאת שיש אנשים שלפעמים הם קצת יותר מחלאות.

למעלה