נקניקיות מן הצומח

גליה258

New member
נקניקיות מן הצומח

קניתי היום שקית גדולה עם נקניקיות מן הצומח, וכשטעמתי הטעם היה כאילו מקולקל (יבשות מאוד). בדקתי את תאריך התפוגה: 6.11.2014, כלומר עוד כמה חודשים.

בכל מקרה, הטעם לא רגיל (אני יודעת כי אני אוכלת את זה כבר זמן מה).

יש לי קבלה, מה עליי לעשות? לגשת לחנות ולהסביר שהן לא טריות למרות שעדיין לא פג תוקפן? אם הם ייסרבו להאמין לי, מה לעשות? אולי הם יחשבו שאני סתם מנסה להוציא מהם זיכוי חחח

בקיצור, מה הייתם עושים במצב כזה?

לפני שבוע שכנה שלי החזירה לשם עוגה מקולקלת (הייתי אצלה כשפתחנו את העוגה, לא היה צריך לטעום אותה כדי לדעת שהיא מקולקלת - הריח החריף דיבר בעד עצמו), אבל עם הנקניקיות זה לא ככה - הן מריחות בסדר, ורק מי שאכל לפני זה יבין שזה לא הטעם האופייני אלא משהו לא בסדר.

אשמח לעצה :)

אגב, זה לא משהו שקל לי להתעלם ממנו כי זה עלה 70 ש"ח וזה לא סכום שאני יכולה לזרוק סתם

התשובה בגוף השאלה:להחזיר

אני גם לא הייתי ממשיכה לרכוש במקום הזה.עוגה מקולקלת???!!!! זה כבר אומר המון על התחזוקה ואופן האיכסון והטיפול במזון.

גם אצלי יש מכולת קרובה.נוח להגיע לשם בשעות לא שיגרתיות ולרכוש ללא תור מצרכים.אבל האורז שרכשתי משם,עם תאריך תפוגה של שנה! התגלה מלא חיפושיות,שטיילו בו חופשי לאחר שבוע.היה גם ריח עבש והתבשיל - אין לי מילים.כזה גועל נפש-כבר שנים לא נתקלתי בו.כמובן הכל נזרק לפח.

בסה"כ אורז! מה הקטע????

אז אותי הם איבדו כלקוחה.טיפול במזון דורש מיומנות,עליה אני משלמת.
אין מיומנות וטיפול אחראי?אין אותי כלקוחה.

למעלה