נקניקיות בא לי על סדנת הכנת נקניקיות. קיבלתי הצעה של אלן טלמור. מישהו מכיר? התנסה? יודע?
ר רוני1955 Active member 4/4/16 #1 נקניקיות בא לי על סדנת הכנת נקניקיות. קיבלתי הצעה של אלן טלמור. מישהו מכיר? התנסה? יודע?
M milch New member 4/4/16 #2 אלן טלמור נחשב למומחה בארץ... לא הייתי בסדנא, קניתי ספר מעולה והמון חומר מן הרשת בשפות שונות. מעיים טבעיים קניתי אצל "אחים מרסל" בנשר/תל-חנן וכמובן הצטיידתי בהתקן המתאים לקיצ'ן-אייד. שווה ביותר!
אלן טלמור נחשב למומחה בארץ... לא הייתי בסדנא, קניתי ספר מעולה והמון חומר מן הרשת בשפות שונות. מעיים טבעיים קניתי אצל "אחים מרסל" בנשר/תל-חנן וכמובן הצטיידתי בהתקן המתאים לקיצ'ן-אייד. שווה ביותר!
T TCHM New member 4/4/16 #3 ממליץ על הסדנה למרות שלא עשיתי כל סדנה... אלן הוא מבין ענין בנושא ואני בטוח שתהנה. תוכל להכין ולהנות מנקניקיות מעולות שאתה יודע מה יש בהן ללא כל מיני חלקים שאינם ראויים לאכילה. תהנה.
ממליץ על הסדנה למרות שלא עשיתי כל סדנה... אלן הוא מבין ענין בנושא ואני בטוח שתהנה. תוכל להכין ולהנות מנקניקיות מעולות שאתה יודע מה יש בהן ללא כל מיני חלקים שאינם ראויים לאכילה. תהנה.
M Maldini Girl New member 4/4/16 #6 הייתי לפני שנה היה ואו לחלוטין. טעים, מרתק ומלמד מאד. אווירה נעימה. מומלץ!
ר רוני1955 Active member 4/4/16 #7 תודה על התגובות החלטתי בשלב זה לוותר. נראה בעתיד. בכל מקרה הבנתי שאם כן סדנה, אז כדאי רק אצלו.
M milch New member 4/4/16 #8 הזמנה על בסיס הנסיון המסוים שצברתי, אתה מוזמן לפנות אלי, אשמח לעזור. כמו ש-TCHM רשם, הכנה ביתית היא ליגה אחרת לגמרי.
הזמנה על בסיס הנסיון המסוים שצברתי, אתה מוזמן לפנות אלי, אשמח לעזור. כמו ש-TCHM רשם, הכנה ביתית היא ליגה אחרת לגמרי.
G greyhounddog New member 13/4/16 #10 ההזמנה עדיין בתוקף? לא רוצה להתעלק...אבל אולי נארגן איזו סדנא אצלך? (אפשר גם בעלות מסויימת), במיוחד אם יש עוד מעוניינים?
ההזמנה עדיין בתוקף? לא רוצה להתעלק...אבל אולי נארגן איזו סדנא אצלך? (אפשר גם בעלות מסויימת), במיוחד אם יש עוד מעוניינים?
M milch New member 13/4/16 #11 אתה לא מתעלק... בעבר העברתי סדנאות להכנת גבינות בבית, כיום אני בהפסקה עם תוכניות לסדנאות קרובות יותר לתחום העיסוק הנוכחי שלי.
אתה לא מתעלק... בעבר העברתי סדנאות להכנת גבינות בבית, כיום אני בהפסקה עם תוכניות לסדנאות קרובות יותר לתחום העיסוק הנוכחי שלי.