ויימאכלים מיוחדים לחגיגות ה 35 במאי שחל היום.
מהרו, פן תאחרו.
אני אסתפק בלחפש את הספר ולקרוא בו.
מתאים לי קצת אסקפיזם.
יש המלצות נוספות?
אחרי שנתקלתי בפודינג שחור (לא טעמתי) שום דבר לא מפתיע אותי.ויי
כמה שנים עברו מאז שקראתי את הספר, אפילו זוכר את הדש הקדמי הצבעוני.
חלק מהחיבורים, הלכאורה מוזרים, קיימים במטבחי תחרויות הבישול, כולל "גלידת נקניק או כבד או בשר" וכו'
מלוח-מתוק אנחנו אוכלים כשאנחנו מפזרים מעל האבטיח גביצה מלוחה.
על כל פנים, אתמול בגלריה ,הארץ, במדור שאלות הטריוויה, היתה שאלה שהתיחסה כמובן לספר ול- 4 ביוני.
שוקולד מריר עם מלח גסאחרי שנתקלתי בפודינג שחור (לא טעמתי) שום דבר לא מפתיע אותי.
אתמול הזכרתי לחברה אמריקאית את הספר. שלחה לי בתמורה את המתכון הבא- בייקון מצופה בשוקולד https://www.food.com/recipe/chocolate-covered-bacon-315079
אין סיכוי שאכין.
גבינה מלוחה על אבטיח, קצת מלח על מלון, קורט מלח בעוגה- מתוק מלוח זה רק עניין של להדגיש/לחדד טעמים וגם, כמו שאיזשהו מבין אמר, המלח מציל אותנו מפצצת מתיקות.
נעשיתי רעבה..................................
אשריך, אני טעמתי פודינג שחור, בגלל הסקרנות, זוועה.שוקולד מריר עם מלח גס
או צ׳ילי
נראה לי גם וגם יכול להיות מענין
, אך טרם נתקלתי בכזה
צ'ילי מחוץ לתחום עבורי, הגוף שלי "אלרגי" ככל הנראה לפלפלים חריפים. אני מסוגל בקושי להתמודד עם חזרת, וגם רק לאחר עידונה עם סלק, וואסבי מחוץ לתחום, אפילו פותח לי קצת את מערות האף.אשריך, אני טעמתי פודינג שחור, בגלל הסקרנות, זוועה.
טעמתי שוקולד עם מלח, היה לא רע, אולי צריך להתרגל וגם עם צ'ילי, אבל לא זוכרת מה חשבתי, לא חזרתי לטעימה נוספת.
ובייקון מצופה שוקולד, אוותר.
אחרי המראה הלא מלבב של הפודינג השחור, שמעתי מה יש בו ולא היה סיכוי שאטעם.אשריך, אני טעמתי פודינג שחור, בגלל הסקרנות, זוועה.
טעמתי שוקולד עם מלח, היה לא רע, אולי צריך להתרגל וגם עם צ'ילי, אבל לא זוכרת מה חשבתי, לא חזרתי לטעימה נוספת.
ובייקון מצופה שוקולד, אוותר.
גם וגם ? גם צ'ילי וגם מלח גס?שוקולד מריר עם מלח גס
או צ׳ילי
נראה לי גם וגם יכול להיות מענין
, אך טרם נתקלתי בכזה
כמה תמונות של הוצאות שונות של הספר לאור -מאכלים מיוחדים לחגיגות ה 35 במאי שחל היום.
מהרו, פן תאחרו.
אני אסתפק בלחפש את הספר ולקרוא בו.
מתאים לי קצת אסקפיזם.
יש המלצות נוספות?
זהו, סיימתי לקרוא.איזה כיף שהזכרת
אחד הספרים הטובים
שלצערי, אין לי
צריכה לקחת בחזרה עותקים שרכשיתי לנמוכים שלא ממש עפו על הספר
אותם נמוכים כבר מזמן עברו אותי בגובה, כך שזו לא ממש התעללות בילדים
לרדות אולי ?למה לזרוק?
הביטוי מוזר לי.
ואם לא תקלעי? הכל יפול על הרצפה?
או ברצפה?
ואם זרקת, איך תקראי לפעולת ההוצאה מהתנור?
בתאבון.
לרדות אולי ?
מצאתי את הספר אצל נכדתי שבמקרה הביאה אותו אתמול מהספריה.איזה כיף שהזכרת
אחד הספרים הטובים
שלצערי, אין לי
צריכה לקחת בחזרה עותקים שרכשיתי לנמוכים שלא ממש עפו על הספר
אותם נמוכים כבר מזמן עברו אותי בגובה, כך שזו לא ממש התעללות בילדים
מה אכלתי אתמול? כבר לא זוכרת
מה אוכלת היום? זרקתי מלא ירקות וטופו לתנור
שבעיני רבים הזוי אפילו מאזני חזיר ברוטב פירות יער
האופה רודה את הלחם.לרדות אולי ?
אם הוא ממש חמוד אז גם מסיליקון זה בסדר.אפשר למשוך אותם החוצה בעזרת שֵׁד (בצירה, מנוקד בשבילך!) חמוד מסיליקון .
לזרוק, זה state of mindלמה לזרוק?
הביטוי מוזר לי.
ואם לא תקלעי? הכל יפול על הרצפה?
או ברצפה?
ואם זרקת, איך תקראי לפעולת ההוצאה מהתנור?
בתאבון.
לא יודע מה זה חוק 5 השניות. אם נפל, מרים, שוטף. אם זה דביק, הישר לזבל.לזרוק, זה state of mind
לא לסדר בשורות ישרות, לא להפריד לפי קרטריון זה או אחר, לא לעצב מנדלה צבעונית
אלא בזריזרות, לחתוך, לתבל, להניח על התבנית, ו(לזרוק) לתנור
למתכון הזה, מתאים שההוצאה תהיה ״שליפה״, אבל גם סתם להוציא הולך
(לא נופל על הרצפה, אבל אם יפול, סביר שאנהג על פי חוק ה 5 שניות. מקסימום, התנור לא רחוק מהברז. תמיד אפשר לשטוף)
חוק 5 שניות:לא יודע מה זה חוק 5 השניות. אם נפל, מרים, שוטף. אם זה דביק, הישר לזבל.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.