נקניק שוקולד
כדאי להשתמש בביסקויטים שבורים או בעוגיות שבורות שבני הבית כבר התעייפו מהן. מרכיבים: 200 גרם שוקולד מריר 100 גר´ חמאה או מרגרינה 2 כפות ברנדי או ליקר שוקולד 1 כף קקאו מעורב עם כף סוכר שקיק סוכר וניל 100 גר´ ביסקויטים מרוסקים 2 חלמונים אופן ההכנה: ממיסים במיקרוגל שוקולד וחמאה, מערבבים שלא יהיו גושים מוסיפים את שאר החומרים ומערבבים היטב (להקפיד לערבב כשמוסיפים את החלמונים) מצננים. מניחים את העיסה על יריעת פלסטיק ויוצרים גליל. סוגרים גם בצדדים ומקררים כמה שעות לפני ההגשה. פורסים לפרוסות.. ובתאבון
כדאי להשתמש בביסקויטים שבורים או בעוגיות שבורות שבני הבית כבר התעייפו מהן. מרכיבים: 200 גרם שוקולד מריר 100 גר´ חמאה או מרגרינה 2 כפות ברנדי או ליקר שוקולד 1 כף קקאו מעורב עם כף סוכר שקיק סוכר וניל 100 גר´ ביסקויטים מרוסקים 2 חלמונים אופן ההכנה: ממיסים במיקרוגל שוקולד וחמאה, מערבבים שלא יהיו גושים מוסיפים את שאר החומרים ומערבבים היטב (להקפיד לערבב כשמוסיפים את החלמונים) מצננים. מניחים את העיסה על יריעת פלסטיק ויוצרים גליל. סוגרים גם בצדדים ומקררים כמה שעות לפני ההגשה. פורסים לפרוסות.. ובתאבון