נקנקיות

avico2591

New member
נקנקיות

לנקנקיות וקבבים מומלץ לטחון גס פעם אחת בחור העבה או הדק של המכונת בשר?
מה אתם ממליצים?
 

galmintz

New member
הכל תלוי במרקם הרצוי ובסוג הבשר

נקניקיות וקבב הם לא אותם מוצרים, המרקמים שונים.

לקבב מומלץ פעם אחת או פעמיים בחורים הגדולים.
לנקניקיות פעמיים בחורים גדולים ולפעמים גם פעם או פעמיים בחורים קטנים.
לנקניקיות עוף או הודו פעם אחת בחורים גדולים.
 

galmintz

New member
לטעמי

את השומן תטחן פעם אחת בחורים קטנים.
את הבשר תטחן פעם את בחורים גדולים, תוסיף את השומן הטחון ותערבב
ידנית, או חטחן שוב בחורים גדולים את הבשר עם השומן הטחון.

לטחינה האחרונה בכל שיטה שתבחר תוסיף תוסיף בצל, פטרוזיליה, שום
הכל לפי הטעם.
תיבול מלח ותבלינים להוסיף לבשר הטחון ולערבב בלישה ידנית או במיקסר עם
וו הגיטרה, ככל שתלוש יותר התערובת תהיה דביקה ודחוסה יותר, גם זה לפי
הטעם.
 

galmintz

New member
כתבתי שתי הצעות

הראשונה כפי שאני מכין - והשניה למי שאוהב מרקם עדין יותר.
דייסתי זאת גם תוצאה של עיבוד יתר. יש שאוהבים גם את זה.
 
למעלה