נקנקנק [כן כן זה אתה] :)

Dovsha

New member
נקנקנק [כן כן זה אתה] :)

תפסיק כב רלהעלות לי חיוכים על הפרצוף!@ מה יהייה אתך בסוף :] בכל מקרה כנראה שהיום אני אלך לעשות את הקעקוע אז אם אתה רואה את ההודעה הזו בזמן הקרוב...בעצם, לא כל כך קרוב יש לי עד 17:00 :), בכל מקרה תתאר איך הקעקוע שדברת עליו נראה ואולי נעשה אותו כי באמת אין לי שום צורה או משהו אחר בראש לקעקוע.

Dovsha

New member
נקו`ש עוד דבר....

אממממ.... מממממממממ..... חשבתי רבות אך בסוף החלטתי להגיד את דברי! תפסיק להתנצל על כל דבר שאתה כותב!!!!!!!!!

naknik

New member
קצת מאוחר אבל בכל זאת ... B-)

דובש ,אני שמח מזה שאני מצליח להעלות חיוכים ושנית יש הודעות שאני קורא ומעלות לי חיוכים שלא היו מביישים את , זאת שאוכלת בננה לרוחב .. :) מכיוון שלא מצאתי שום תמונה של מה שניסיתי לתאר וגם אין לי סורק אז מצ``ב התמונה שציירתי בציור גס .. אז זה לא משהו משהו ובקשר להתנצלויות ... ואני מצטער (-; סתם זה סיפור , וקשה להתנתק מהרגלים ודפוסי התנהגות שעיצבתי לעצמי, אז אני מקווה שאת וכולם פה יסלחו לי ... :) אגב אני יודע שזה מאוחר, אבל בכל זאת שתראי למה אני מתכוון (יש גם חברת תקליטים אירופאית או אמריקאית שיש להם משהו דומה לעין הזאת בתור ה LABER או משהו כזה .. )

Dovsha

New member
איזה מזל יש לך ;-)

בעצם זה מזל שלי.... :], אתמול בסוף לא הלכתי לעשות כי לא הסתדר אבל היום אני הולכת ו... אממ... ככה: העין זה רעיון חביב אבל אני לא כ``כ אוהבת מצד שני סימן החיים שהיה מצורף להודעה זה דווקא נראה לי.... אני יודעת זה דיי נדוש, אבל פעם רציתי לעשות אותו ומשום מה הסימן פרח מזכרוני... חשבתי או את זה או את הסימן של הנצחיות - מן שמונה כזה מאורך. לא יודעת, נראה שנגיע - תודה בכל מקרה :]

קרני

New member
ממש יפה...

לא ממש החזקתי ממך אמן.... :)))) סתאאאאאםםםם! אבל הפתעת!!! ממש יפה! כן ירבו! יום טוב! רות! סוף!

naknik

New member
לא קשור ... :p

נשמע כאאילו אני מדבר עם מישהו בקשר .. אבל חסר את הרעשים של הרדיו .. קששש קשששש .. :)) תודה

למעלה