נקסוס 1 עברית...

humi33

New member
נקסוס 1 עברית...

ב 5 לינואר הוא יוצא לשוק.....באם תתאפשר רכישתו אני מאד מעוניין לרכוש אותו דרך האינטרנט. הבעיה שלי תהיה עברית. אין לי בעיה עם ממשק באנגלית אבל הבעיה תהיה אם אקבל הודעות אס אמ אס בעברית למשל.... השאלה....לאנרואיד 2.1 איתה הוא יבוא....מהן אפשרויות התקנת העברית??? יש אופציה כזו ?? תודה על כל שאלה.........

yidan

New member
לפי מה שאני יודע

אפשר להתקין פוטים ואז המכשיר יכול לקרוא עברית אני לא דיי בטוח שאותו דבר לגבי המקלדת אני יודע את זה כי לי יש סמסונג גאלקסי שהתקנתי לו רום של חברה מחול ואת כל העברית אני התקנתי (שאני אומר אני אני מתכוון לחבר שלי שהיה לו כוח להתעסק עם זה)

humi33

New member
תודה , אני בכל מקרה אקנה אותו אם תהיה אפשרות

SoftMachine

New member
יש גם מקלדות שניתן להתקין ולהקליד בעיברית

זה הרבה יותר פשוט מאשר להתקין את הפונטים AnySoftKeyboard עובד מצוין

humi33

New member
אני מתכוון לקנות את הנקסוס באיביי

איך אני אראה הודעות אס אמ אס שאקבל בעברית במכשיר? איפה אני אמצא פתרון והסבר על התקנת מקלדת עברית ?? תודה...

HypeRoy

New member
זה לא כל כך פשוט

בכדי להתקין עברית צריך שלגרסת ANDROID 2.1 יהיה ניתן לעשות ROOT, כלומר לגשת לקבצי ההפעלה של המכשיר (מישהו אמר open source ? ) לדוגמה, לבינתיים לHTC TATTOO בגרסת 1.6 לא ניתן לעשות ROOT, ולכן אני תקוע עכשיו עם 3 מכשירים ללא עברית
היה דיבור באוויר כי גרסת 2.1 תהיה UNICODE, כלומר תתמוך אוטומטית בכל השפות, ואולי יש כבר ROOT ל2.1. אבל ממליץ לבדוק תחילה, אחרת במקום עברית תראה המון קוביות.

יNOT

New member
אני לא מבין את הגישה השייווקית של המפעילות...

ושל הייבואן למכשירים שהם "אנדרויד טהור" (לא כמו האקספריה 10X שעתיד לבוא ואוליי אחרים...) בעיקרון מדובר על מערכת הפעלה קוד פתוח לא?! אז למה שגם מנויי המפעילות ולא רק קניינים פרטיים, לא יוכלו להתקין איזה רומים שהם רוצים, לא ייקבלו איזה דיסק שעושה RESTORE למערכת. (לא יודע אם קיים בכלל משהו כזה...) למה צריך לחשוש לאבד אחריות על המוצר, רק בגלל שניסית לעשות לו ROOT ?! הגישה לפי דעתי צריכה להיות אחרת, קודם כל לומר ללקוח שהאחריות בטלה רק במצב והנזק הוא בלתי הפיך, שאין ROOT וכל המערכת הפעלה של המכשיר מתה. - וכן זה על אחריותו. (לא במקרה שרק השיג ROOT למכשיר
) צריך כן להסביר איך נכנסים למצב RECOVERY, איך להחזיר את הגדרות המפעילה במידה ונמאס לשחק עם רומים שונים, או שיש עידכון רשמי של המפעילות. ושהמכשיר יבוא עם ROOT. אני כרגע מחכה שהאחריות שלי תיגמר, לפני שאני אוכל ליהנות מהמכשיר, בינתיים בתקלות שאני נתקלתי, הפיתרון הפשוט של המפעילה היה להחזיר להגדרות היצרן. (והיות וזה נעשה בצורה שכל מי שהשיג ROOT על המכשיר כבר יודע לעשות ,מה הייתרון הגדול בזה שהמפעילות שומרות את ה"סוד" קרוב לחזה, חוץ מלגרום לאנשים פחות להתחבר לאנדרויד - האמת שאם אין אפשרות לעשות מה שאתה רוצה במכשיר עדיף כבר אייפון. (ואוליי זה חלק מהאסטרטגיה השיווקית שלהם.. ) זה היה 30 שניות של
ואיך המפעילות הורגות את האנדרויד.

humi33

New member
קניתי כבר את הנקסוס .....בקשר לעברית

קניתי כבר את הנקסוס וזאת לאחר שחבר טוב שעובד בגוגל ישראל הבטיח שהחברה עושה מאמצים להביאו לארץ , כמו כן הוא מאמין שלעברית יימצא פתרון מהיר בכל מה שקשור לנקסוס...

יNOT

New member
נו... תן פרטים....

איך קנית? (אי.ביי... בעזרת החבר מגוגל? ) בכמה? הנקסוס הוא סים פרי ? האם החבר דיבר על איזה אומדן של תאריך? האם היה לך מכשיר אחר שהריץ אנדרויד ואיך הנקסוס בהשוואה? ועוד דבר, אחד קטן בהמשך לשיחה מהפורום השכן, איך איכות המצלמה?

קיבלתי נקסוס 1 ליום הולדתי וסידרתי מיד עברית:

בחנות "אומגה" ברח' אלנבי 111 ת"א מסדרים את העברית תוך שעה ובעד 100 ש"ח כולל מקלדת וירטואלית עברית. הכל עובד כראוי. נתקלתי בינתיים בבעיה אחת, להוסיף לנקסוס חשבון נטויז'ן נוסף לג'ימייל. זו קריעת תחת ואי אפשר. אולי מישהו יודע? יש ברשת פרוספקט PDF (הוא כבד מדי בשביל תפוז) חפשו בגוגל: Nexus one user`s guide בהצלחה!

קיבלתי ליום הולדתי נקסוס 1 וסידרתי מיד עברית

בחנות "אומגה" ברח' אלנבי 111 ת"א מסדרים את העברית תוך שעה ובעד 100 ש"ח כולל מקלדת וירטואלית עברית. הכל עובד כראוי. דרך אגב הם מוכרים שם נקסוס 1. נתקלתי בינתיים בבעיה אחת, להוסיף לנקסוס 1חשבון נטויז'ן נוסף לג'ימייל. זו קריעת תחת וולא הצלחתי. אולי מישהו יודע? יש ברשת פרוספקט PDF (הוא כבד מדי בשביל תפוז) חפשו בגוגל: Nexus one user`s guide בהצלחה!

למעלה