נקעה נפשי מהפרסומות !!!

נקעה נפשי מהפרסומות !!!

כפי שכבר בדקתי ומצאתי שלפחות 52% מזמן השידור בטלויזיה הן הפרסומות גם של גורמי חוץ וגם של הטלויזיה עצמה.
חוץ מהעובדה שעל המסך כל הזמן מופיעות פרסומות שלהם אפילו אם זה מפריע לראות את מה שמציגים על המסך.

כמו שנמאס לי ההתעללות של כל מיני משחקי טלויזיה במשתתפים עם שיטת ההשהיה שאמורה ליצר מתח אבל מייצרת רק עצבים,
בסגנון: "והמנצח הוא.......... היא............... הם................ הו.................. הא......................... היא................ הוא --------- ציפורה".
או בשיטת ההשהיה המנוולת:"והמנצח הוא...................................................................................................................................................... חיים".

ניסיתי לשכנע את אשתי להקליט תוכניות ולחסוך לעצמנו את כל המאסה האדירה של הפירסומות, אבל היא מסרבת כי היא רוצה לראות את החדשות של 1700 ושל 1800 ושל 1900 ושל 2000 ואחר כך תוכנית עטירת פרסומות זו ואחרת, וכך, אני מוצא את עצמי לא פעם הולך לענייניי, ואם זו תוכנית המעניינת אותי, אני נותן הוראה להקלטה, ורואה את המוקלט מאוחר יותר ובלי הפרסומות, אבל זו טירחה רבה.

אותו דבר נושא העיתונים. אני מנוי על עיתון, אבל מיום ליום אני מקבל יותר ויותר ניירות שעיקרם פרסומות.
החלטתי לבדוק היום :
אני מקבל חבילת ניירות במשקל כ-3 ק"ג
בחבילה יש כותרת מטופשת על עמודים כפולים ענקיים ובהם כותרות ענק ותמונות ענק כדי לבזבז מקום.
החבילה כוללת את העיקר שהם המוסף לשבת ושבעה ימים, ונספחים אליהם עוד 11 מוספים שונים שרובם פרסומות נטו ב-100%.

עשיתי חשבון והגעתי למסקנה:
בחבילה יש 13 חוברות
סה"כ ישנם 517 עמודים
מתוכן יש 362 עמודי פרסומת ועמודי כותרות (כשמדפיסים תמונה של מישהו על עמוד שלם או שניים), שהם כ-65% פרסומות, אבל התחושה היא שמדובר ב-90% פרסומות.

אני כעת במסע שיכנועים עם אשתי להפסיק את המנוי לעיתון, בלאו הכי רואים חדשות בטלויזיה, ועיתון אפשר לקנות בקיוסק מתי שמזדמן.
הסיכוי שלי קלוש, אבל אנסה בכל זאת.
ניסיתי ונכשלתי, היא אומרת שלמרות הכל זה שווה 80 שקל לחודש (מחיר רגיל 180 שקל).

מאיר הצדק איתך, אבל למי יש

את הסבלנות שיש לך לעשות מחקר כזה, לי לא ! עתונים אני לא קונה כבר שנים, כל החדשות מגיעים אלי בסופו של דבר,
חלק יותר מוקדם וחלק יותר מאוחר, גם לפוליטיקה אין לי כבר סבלנות ! כל יום הדיעות משתנות! האיטרנט בהחלט מספק לי את החדשות , במיוחד את הדברים הרעים! יש כמה תוכניות שאני רואה וזה מספק אותי בהחלט !

יוליקה

Member
מנהל
העיתונים מדפיסים תמיד את החדשות של אתמול

הרי כל דבר שהוא באמת חדשות אנחנו קוראים באתרי האינטרנט
או שרואים במבזקים ומהדורות החדשות...

העיתון באמת נועד רק להפצת פרסומות - ולמאמרים מעמיקים בסוגיות שונות.

גם את המאמרים של העיתונאים הפסקתי לקרוא

אם הוא מציג איזה סיפור או אירוע, אז כן ובהסתייגות, אבל מאמרי דיעות אני לא קורא בשום אופן, למה מעניינת אותי הדיעה שלו ? רק מפני שהוא עיתונאי ?
כבר ראיתי מספיק עיתונאים כותבים שטויות ושקרים.

אותו הדבר לא מעניינים אותי הפרשנים בטלויזיה, אלו שיודעים הכל עד שמסתבר שהם לא יודעים שום דבר.
הבעיה , ששוכחים להם את דברי ההבל, כמו אמירות הפרשנים:
"תפרוץ מלחמה עם פרס עד יום חמישי, מכסימום מוצאי שבת ולכל היותר יום ראשון בבוקר עד שעה 1000".....

יוליקה

Member
מנהל
נורא מוזר, בבוקר קראתי את כל המאמר

ואין לי שום מנוי... וכעת הם מבקשים הרשמה....

יוליקה

Member
מנהל
הבנתי...לא צריך להרשם רק לעשות LIKE

אבל לך אין פייסבוק....

קראתי, תודה לך

לא רק שאני מסכים עם כל מה שכתוב, אלא אם אני הייתי כותב מאמר כזה, דבריי היו חריפים הרבה יותר.
אבל כאן לא מדובר בהבעת דיעות, אלא בהצגת עובדות, שכולן נכונות.

למנה אנחנו קונים בכלל עיתון ???

כדי לפרנס פרזיטים שצוחקים עלינו כל הדרך לבנק ?
אני לא מצליח לשכנע את אשתי לוותר על העיתון.

היום בכותרת ידיעות אחרונות:
מתוך 64 עמודים (כותרת כביכול) =
30 עמודי פרסומות
16 כתבות מכובסות על אולמרט
2 עמודי אבל
7 עמודי ספורט
9 עמודי כתבות שונות.

זאת אומרת, שאני משלם עבור עיתון ואני מקבל ערימת נייר שמה שאולי מענין מישהו, שמתוך 64 עמודים רק 9 הם עמודי כתבות, שמטבע הדברים רק חלק מהם מענין אותי. (לא מענין אותי דיעות של עיתונאים, לא מענין אותי אייל גולן וחבריו כביכול שוברים שתיקה ומספרים מה שסיפרו כל הזמן, וכו) .

למעלה