נקע

Misha345

New member
נקע

נקעתי את הקרסול שלי בזמן הטירונות אחרי כמה טרטורים ונקע נוסף הגעתי לפיזיותרפיה המצב של הרגל משתפר, אבל הפיזיותרפיסט אמר לי כמה דברים שהדאיגו אותי הוא אמר לי שהרצועה שמחזיקה את הקרסול (נראה לי הלטרלית??? לא בטוח) נמתחה, והיא לא יכולה לשוב להיות מתוחה כמו פעם, לכן הקרסול שלי חלש יותר והוא יכול לסבול מנקעים חוזרים. הפתרון הוא עבודה על שרירי הקרסול, ואחרי 3 טיפולים ועבודה עצמאית בבית יש תוצאות...אבל עדיין הרגל לא כמו פעם. הקרסול שלי לא כואב אם אני רץ...אבל לפעמים קורה שאני קצת מעקם אותו ואז יש כאב ממש חזק באיזור הנפיחות (ליד הפטישון), והוא אמר שהנפיחות הזאת כנראה תישאר לתמיד... יש איזשהן המלצות לתרגילים? או בכלל המצלות כלשהן בתודה

Misha345

New member
ועוד שאלה

קיבלתי AIRCAST, ואני מתכוון לשים את המכשיר על הקרסול במסע הבא על מנת שהיא לא תתעקם ושוב פעם ייגרם לי נקע האם זה בסדר לצאת עם המכשיר הזה?

נקע בקרסול

שלום, עושה רושם שאם אחרי 3 טיפולים ועבודה בבית המצב משתפר וגם אין כאבים, אז קיבלת טיפול מצויין וטוב שאתה עובד לבד. סוג התרגילים שאני משערת שקיבלת הם לצורך חיזוק, ועבודה מתואמת של השרירים וגם לצורך שיפור התחושה העמוקה/שיווי משקל/פרופיוספציה של הקרסול וכף הרגל. התרגילים צריכים להתאים לפי דרגת הקושי למשל החל מעמידה על רגל אחת ועד לעמידה על רגל אחת על ספוג עם עיניים עצומות ויש עוד המון דוגמאות..תמשיך להתייעץ עם מי שטיפל בך. לגבי ה-AIRCAST, רצוי שתישתמש בו בפעילויות מאומצות שיכולות לגרום שוב לנקעים (מסעות, ספורט, משחקי כדור...) בהצלחה.

למעלה