נקפו בשמות של 2 הזוגות שאתם רוצים שיגיעו לגמר

EL REFUGIO

New member
נקפו בשמות של 2 הזוגות שאתם רוצים שיגיעו לגמר

ומתוכם את הזוג שינצח... אני: הגמר... מיכל ורן ומאיה ועמיחי והזוג המנצח!:מיכל ורן!!!

Luanne

New member
למה שי וגיא?

אני לא אומרת את זה בביטול או בזלזול... אני באמת רוצה להבין. מה יש לאהוב בהם? שני אנשי עסקים זחוחים שממש לא צריכים שום מיליון ובאו רק כדי להתפרסם, ושוב, אני מתכוונת בעיקר לשי. מילא, אם היתה להם מערכת יחסים מעניינת (למרות ששאלתי את עצמי כמה פעמים מה קורה ביניהם בלילות
) או יכולות גבוהות במיוחד (ואין להם, אחרת הם היו מצליחים יותר מבחינת מיקום, כי כוח פיזי הרי לא חסר) או כריזמה, אז היה מה לדבר במיוחד לאור העובדה ששניהם נראים מצוין. אבל אני לא קנה את תדמית "גברים-גברים" הזו, וכריזמה לא קונים בכסף, וגם לא בזמן מסך. אם כי כמו שציינתי, גיא גורם לי קצת להזיל ריר לפעמים..

ככה אני חושב...

שני עסקים זחוחים? מה זה זחוח? מי אמר שהם לא צריכים מיליון? לא שאני אומר שהם לא באו בשביל פרסום (גם זו מטרה) אבל מאיפה לך שהם לא צריכים? שי היה מפורסם עוד לפני.. (הוא הפרזנטור של קסטרו) מערכת יחסים יש - הם חברים! גם זו מערכת יחסים... ויש להם יכולות גבוהות במיוחד-כי עובדה שהם הגיעו למקום שבו הם נמצאים עכשיו וגם כמה פעמים למקום ראשון! חוץ מזה שהם עדיפים בהרבה על רן ומיכל ומאיה ועמיחי... לגבי תום וגיל-אני באמת לא יודע מה קורה שם.. בכל מקרה.. אני לא אוהב אותם במיוחד.. גיל תמיד חושב שהוא יודע הכל!

Luanne

New member
זחוח = מרוצה מעצמו

בעניין הכסף, זה כן ידוע שיש בבעלותם כמה בארים ומסעדות בת"א והם אמידים, אבל זה לא מפריע לי. להפך, שיהיה להם לבריאות - הם עבדו בשביל זה קשה. מה שאני אומרת זה, שזו הסיבה ששי כהנא נמצא שם מלכתחילה, ולא, הוא לא היה כל כך מפורסם לפני, אלא קיבל את הקמפיין הנוכחי בעקבות העובדה שהשתתף במירוץ. פשוט הייתי מעדיפה לראות אנשים קצת יותר "מהעם" זוכים במירוץ הזה ולא דוגמן שמעורבב בברנז'ה התל אביבית, שהיה לו סוכן שהכניס אותו לתוכנית (לפחות ככה אני משערת). לגבי מערכת היחסים, לא התכוונתי שאין להם, אלא שהיא די משעממת ולא מתפתחת לשום מקום, ומערכות היחסים בין בני הזוגות הם אחד הדברים העיקריים שעושים את התוכנית. היכלות שלהם, מקורן בעיקר בגיא (שאותו כפי שציינתי אני אוהבת). הוא שקט ,סבלני ועושה את העבודה בלי רעש וצלצולים. אני לא אוהבת את האופי של שי, מעבר למה שכתבתי עליו כבר לדעתי הוא רברבן שלוקח כמובן מאליו את המיקום הנוכחי שלהם במירוץ ובזה פחות או יותר מסתכמת דעתי השלילית עליהם. אם רק אפשר היה להריץ את גיא עם אחת הבנות החזקות במירוץ (במיוחד מיה או מיכל שלא מוערכות מספיק ע"י בני זוגן) זה היה יכול להיות שילוב מנצח
אם יצאתי ממורמרת ופרובינציאלית - סורי, זו לא הייתה כוונתי...

זה בסדר... זו דעתך!

אני לא חושב שהיה לו סוכן שהכניס אותו לתוכנית.. נראה לי שהוא עבר אודישנים כמו כולם.. עוד בעניין הכסף- אולי הם רוצים לפתוח עוד מקום,אולי לשדרג את המקומות שכבר קיימים והם זקוקים לכסף שאולי חסר... גם אני חושב ששי שם בעיקר בגלל הפרסום,אבל אני לא חושב שזו מטרה גרועה... זה לא יותר טוב מלהיות שם בשביל המיליון... כל אחד והסיבות שלו... לגבי היכולת- אני לא חושב שהרוב נמצא בגיא-זה נכון שהוא יותר שקט,סבלני וההיפך משי אבל הם תורמים בצורה שווה... ז'תומרת שגם בלעדי שי,גיא לא היה מגיע למקום שהם נמצאים בו

הגמר שלי...

יש משהו בכל אחד מהזוגות שמוצא חן בעיניי. שי וגיא- קלילות,הומור, סחבקיות, חברות,אופטימיות,שמחת חיים ואנרגיות בלתי נדלות. תום וגיל- תום.וכל מילה מיותרת. מיה ועמיחי- מיה בעיקר.גם נחישות אין סופית,כושר עמידה מרשים ביותר במשימות, יושר (כלפי הזוגות האחרים),אנרגיות וגם אהבה יפה (למרות כל המלעיזים למיניהם), רן ומיכל- אני מעריצ מספר 1 של מיכל. היא אישה מדהימה והאמת היא שגם רן מתחיל to grow on me... יש בו משהו שובה לב. הוא קורע מצחוק, הוא חכם בלתי רגיל והם פועלים יחד בהרמוניה מוחלטת. הגמר שלי- מיה ועמיחי, רן ומיכל ושי וגיא. לתום וגיל, לעניות דעתי, לא מגיע. בטח לא אחרי התרגיל המלוכלך שעשו למיה ועמיחי.

למעלה