.. מאוד תמציתי ...ובעייתי טיפה
אוקי,
אוקי, אז.. וואו.. בעצם העלת פה הרבה בעיות.
יש לי חבר הכי טוב שלי שעובד בנתב"ג קובי סופר מכירה ?
בכל מקרה, אממ... למה את לא יכולה להרשות לעצמך להתפטר ?
מה ההוצאות שלך אם מותר לשאול, כלומר, אם את גרה עם ההורים, ועכשיו גם ידיד הכי טוב שלך טס בנובמבר.. למה את לא יכולה להרשות לעצמך להתפטר ?
אני מבין שזה כואב לך שההורים מתגרשים, וזה באמת מאוד כואב, להבין שלפעמים בעולם אהבה.. יכולה גם להיגמר.. אם את מתה לטוס לחול פשוט תטוסי .. אל תחשבי פעמיים עכשיו זה הזמן היחידי שתוכלי .. ואת בחיים לא תטחרתי על זה.
את מתחילה להתבגר עכשיו וכל החברים והחברות שלך מתחילים להתכנס בעצמם, ככה זה שמתבגרים אני חושב. האנשים מתחילים להתכנס בעצמם ופחוט להיות .. כאילה חברים של צבא או בית ספר, שיכולים לעשות הכל, ...
המלצה שלי היא אל תסתכלי על הדשא של השכן כי הוא לא באמת יותר טוב משלך... אוקי אז הם סיימו תואר, ויש להם חבר ויש להם חיים טובים יותר אז מה ? לביל גייטס יש אינספור כסף ... זה אומר שיש לו חיים טובים יותר ? .. לפי דעתי לא. לפי דעתי את צריכה לחשוב איך לקחת את החיים שלך מהמצב שהם היום, ולהפוך אותם למצב שאת חולמת עליו.
אין לך מושג מה לעשות ? תראי.. את התשובה לזה את לא תמצאי פה בפורום, אלא רק בעצמך. אני יכול להגיד לך שבחיים גם אנשים בני 50 עם ילדים לא יו דעים מה לעשות תמיד.. בחיים אין תשובות נכונות וזה לא תמיד נכון לעשות משהו אחד על השני.
תעשי מה שגורם לך להרגיש טוב, ותתרחקי מכל מה שגורם לך להרגיש פחוט טוב. זה הדעה הכללית הרווחת אני חושב. תעשי פשוט מה שגורם לך לעשות טוב.
יהיו כאלה שיגידו לך למה לאילת ? אין שם עתיד וכו'... אבל את יודעת מה ? אם זה עושה לך טוב לרדת לאילת.. תרדי לשם ! תעשי מה שעושה לך טוב ומה שאת רוצה.
חברים את תמצאי, יש פה המון אנשים מקסימים בפורום שאת תמיד תוכלי לדבר איתם וגם אם לא איתם בטוח תכירי אנשים חדשים בדרך. יש לי חבר טוב שירד לאילת לפני שנתיים, והוא בגיל שלי זאת אומרת הוא ירד לאילת בגיל 27 כמעט. ועשה שם קורס מדריכי צלילה ועכישו הוא מדריך צלילה בניוזילנד, יש לו חברה ניוזילנדית מדהימה שאי אפשר לתאר והוא יותר מאושר מכל העולם הזה. ויותר ממה שאני אי פעם יהיה.
שורה תחתונה
תיהי נאמנה לעצמך, כלומר.. תעשי מה שאת רוצה בלי להתייחס למה שהחברה רוצה שתיהי.. תעשי מה שהלב שלך אומר לך שהוא רוצה. הוא אף פעם לא משקר..
מקווה שעזרתי ולא בלבלתי אותך יותר