נק' למחשבה לגבי הפולסא דנורא

מ ס י ק ו

New member
נק' למחשבה לגבי הפולסא דנורא

1} הפולסא דנורא כפי שהסביר הרב מצגר הינו כיום טקס ללא שום משמעות חיובית או שלילית כלשהיא זהו טקסט ללא חשיבות כיום משום שבו השתמשו רק פעם אחת לכל אורך ההסטוריה. 2} אותם "רבנים מרכזיים" כפי שנטען בכתבה לא מוכרים בציבור בכלל ובציבור הדתי לאומי בפרט! 3} צריך לבדוק טוב טוב איך זה שתמיד אותם קיצונים מטורפים מוצאים את דרכם לתקשורת ודווקא השפויים לא. 4} להזכירכם/ן לפני רצח רבין שודרו צילומים דומים שבראשם עמד מר אבישי רביב שנמצא אח"כ כסוכן שב"כ... אז לפני שמלכלכים על ציבור שלם גדול שתורם למדינה יותר מכל ציבור אחר {וזה לפי דברי רה"מ לפני פחות משנתיים} כדאי לבדוק טוב טוב מה ומי עומד מאחורי כל כתבה!!!

nooshP

New member
שאלה לי אליך וגם לכל השאר

מה פתאום טוענים שהם תורמים יותר מכל השאר? אני מבינה שכשאמרו את הדברים רצו לשבח אותם, ואולי בצדק, אבל זה עדיין לא סיבה לזלזל בכל שאר 6 מיליון האנשים שבמדינה. אנשים ממקומות אחרים לא נהרגים בעודם שומרים על המדינה? לא עובדים ומשלמים מיסים ואין שוטרים ורופאים ומכבי אש וכל שאר המקצועות שהמדינה בנויה עליהם? במה הם יותר טובים מהשאר? בזה שהם נולדו או עברו למקום X ולא Y? אני לא אומרת שהם לא תורמים, כי כמו בכל מקום יש שם אנשים שתורמים מאוד ויש אנשים שלא תורמים הרבה, אבל אני אומרת שהם לא ממש שונים מכל שאר האנשים ולא יותר טובים ממני וממך ומכולם.

לא משנה משמעות הטקס האמיתית

הקונוטציה שהטקס מעביר היא הבעייתית.... אני לא מכיר רבנים, ובטוח שלא מאיזור הצפון, אני גם לא בקיא מהו בדיוק הטקס ומה המשמעות הרוחנית העליונה שלו, אני יודע שזהו טקס המתיר את דם האדם החי... לדעתי כל אלו שמתירים את דמו של רוה"מ ושרי הממשלה הם אנשים שלא מבינים את משמעות הדמוקרטיה, שהולכים עם הראש בקיר ומסכנים את עתיד המדינה והציבור החי בה המעוניין בשלום אמת ושקט.

למעלה