נראה אם תצליחו לזהות משחקי מגאסון:

AxBattler

New member
נראה אם תצליחו לזהות משחקי מגאסון:

"משחק מגסון ישן שאתה בתפקיד צוללת שיורה בסירות על פני המים ומקבל ניקוד לפי מהירות הסירה. מישהו מכיר??" "עכשיו המשחק שאני מחפש זה כדורגל כזה אני חושב זה היה 5 על 5" "ארנב ירוק עים סוגי רובה שצריך לעבור שלבים"

XplowBoy

New member
אני יודע את האחרון

נו מה לא ברור? זה ג'אז על בטוח! אבל זה לא למגאסון זה למחשב

rave47

New member
הראשון נשמע כמו..

hunt for red october אבל אין לי מושג אם הסרט יצא בכלל בתקופה של המגאסון (למי שלא יודע המשחק הזה מבוסס על סרט)

AxBattler

New member
זה לא זה

למרות שיש משחק על הסרט הזה למגאסון (NES). מישהו יודע לזהות את התיאור הבא: "משחק שאתה הוא חייל בשטח האויב...העלילה היא כמו כל משחק מלחמה...זכורה לי האפשרות במשחק לאסוף שבויים מהצבא שלך ולקחת אותם לעמדה של מסוק... אפשר לשחק את המשחק הזה בזוגות... מקווה שתעזרו לי "

XplowBoy

New member
כנס שניה...

תראה התחלתי לבנות דיסק לPSX של משחקי מגאסון אז נתקלתי במלא משחקים שהיו לי פעם אז קח כמה שמות של משחקים טובים לאתר Amagon זה אחלה משחק אתה משחק ילד כזה עם רובה שהורג ציפורים עכבישים ועוד כל מיני חיות ובסוף השלב אתה צריך להרוג אריה שעומד כמו בן אדם אבל הוא מזה חזק אתה לא יכול לנצח אותו בצורה הרגילה שלך אז במהלך השלב אתה צריך לקחת כמו ריבוע כזה אדום(זה יוצא ממפלצות) ואז אתה לוחץ סלקט ואתה ניהיה בגודל של האריה הזה ואתה קורע אותו בשלושה אגרופים, זה אחלה משחק אני מזה ממליץ אליו טוב... המשחק השני Super spy hunter באתר יש לך את הראשון המסריח הזה אז זה הSuper spy hunter שדיברתי אליו הוא הרבה יותר יפה מהראשון Life force זה משחק החלליות ששפעם מישהו ביקש ולא זכרתי את השם שלו, זה גם משחק מצוין גמרתי אותו

AxBattler

New member
סבבה

כל שלושת המשחקים שנתת כאן התווספו לאתר. למרות שלדעתי אמגדון הוא משחק גרוע, אם אני מקבל המלצה/בקשה של משחק, כל עוד הוא לא מחורבן לגמרי (ציון נמוך מ 5 מתוך 10)אני מוסיף אותו. תודה על ההמלצות.

XplowBoy

New member
הוא לא גרוע!

עם הייתה משחק אותו בקונסולה הייתה רואה שזה משחק מצוין! שנגמרים הכדורים הוא מתחיל להרביץ עם הרובה ובשלבים מתקדמים יותר הבוסים קשים יותר אני הגעתי במגאסון בלי שמירות בלי כלום למטה למטה נראה לי שזה שלב לפני השלב האחרון ונפסלתי

XplowBoy

New member
אה וזה גם משחק שאז ביקשתי

אבל שכחתי גם את השם שלו... Wrecking crew זה גם משחק מאוד מוכר

AxBattler

New member
מאריו עשה הסבה לקבלן הריסות! ../images/Emo6.gif

המשחק WRECKIN CREW התווסף לאתר!

XplowBoy

New member
אמרו לי אבל שזה לא מריו

גם אני חשבתי שזה מריו, זה אחד המשחקים הכי מוכרים שיש

Piccolo

New member
בקשר למשחק השני..

היו 3 משחקי כדורגל מאוד נפוצים בארץ בתקופת המגסון.. הכי מוכר היה זה שצירפתי בתמונה.. בקשר למשחק הראשון.. זכור לי משחק כזה שציינת אבל מתקופת האטרי.. יש אולי יותר פרטים בנוגע למשחק הראשון?

למעלה