נראה אתכם מזהים את הגירסה ל-keep me hangin on

wanna22

New member
נראה אתכם מזהים את הגירסה ל-keep me hangin on

אהלן אנשים, אני מחפש בנרות גירסה מועדונים מאוד מסויימת, לשיר של דיאנה רוס: keep me hangin on והם לא הגירסאות הבאות (הורדתי ובדקתי..) : Anca - You keep me hangin 'on Anca - You Keep Me Hangin on -Five Elements mix Anca - You Keep Me Hangin on -Summer mix DJ Goldfinger feat. Felisha Keep Me Hanging On Blue Ice - Keep Me Hangin On (Benino G 2006 NRG Club Remix (dj_goldfinger_feat_felisha_-_keep_me_hanging_on_(alex_m_remix Dj Goldfinger Feat Felisha - Keep Me Hanging On (Dj Klubbingman Rmx).mp3 זו לא גירסת טכנו כבדה, אלא משהו יותר קליל אבל קצבי (יותר קרוב לגירסה של אנקה, אבל עם המלודיה הרגילה ולא איך שהיא ערוכה בגירסה שלה). גם הגירסה של Dj Klubbingman Rmx דומה יחסית, אבל פחות כבדה. האם מישהו יצליח להושיע? תודה מראש!

wanna22

New member
ואם אפשר

אז שימו לינק לאתר שאפשר לשמוע את אותה גירסה (אם אתם מוצאים משהו שלדעתכם מתאים..) תודה!!

Danny Zuko

New member
תנסה את אלו..

Kim Wilde You Keep Me Hangin' On (Ian Levine Club Version), Kim Wilde - You Keep Me Hanging On - Wide Awake Club, Dj Aligator vs Blue Ice - You Keep Me Hanging On. ובשביל לשמוע אותם, פשוט תחפש אותם פה: http://songza.com/

wanna22

New member
זה לא זה (:)

חיפשתי, אלה גירסאות ישנות (שנות 80 שכאלה..) ממש קשה למצוא את זה.. אבל תודה בכל אופן!

Danny Zuko

New member
מצאתי משהו שאולי יכול להיות הפתרון..

Danny S - You Keep Me Hangin' On (Mondo Mix) אני מוריד אותו עכשיו לאט.. אבל כשאני אסיים אני אעלה לך.

wanna22

New member
זה עדיין לא זה :) אבל סחתין על ההשקעה!

אגב, אתה יכול לשמוע משהו כמו 10-20 שניות מהשיר באתר הזה: http://imeem.com יש שם את הגירסה הזו ועוד כמה גירסאות. אני עכשיו גם אחפש שם קצת.. :)

אתה "מחפש" ?? קיים דבר כזה בכלל ?? ../images/Emo4.gif

"אם בארזים נפלה שלהבת מה יגידו... " אהה??... חחח זוקו לא מצליח...מי המושייע...? תשאל את.... זפטר חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח הוא הולך להרוג אותי על זה... סתםםם סתםםם סתםם איפה שמעת את הגירסה הזאת?

wanna22

New member
כן, אני מאוד מחפש

שמעתי את זה באיזו מסיבה, לא זוכר איפה. אבל כל הגירסאות שמצאתי לא היו "זה". אוף!

zepter

New member
WANNA, היא לא דברה אליך, ואם תגיד לי...

איזו גרסה זו בדיוק ב Imeem, ננסה למצוא לך

zepter

New member
מי תותח??? ../images/Emo192.gif../images/Emo192.gif../images/Emo192.gif

אני די בטוח שזה מה שאתה מחפש!!!!!! ff-h0XARAL בבקשה תגיד לי שאני צודק

4LOVERIT

New member
אולי תנסה את זה...

esc-7071a0 או.. esc-564643 או... esc-5c8ace תנסה..אולי...

wanna22

New member
תותחית!!!!!!!

אני חושב שזה באמת זה, או לפחות מתקרב. אני פשוט זוכר את זה קצת יותר מועדוני ופחות "קליל" ופופי. יכול להיות שאני פשוט מתבלבל בגלל הבאסים של הרמקולים במועדון.. :) יש גירסה דומה לזה שהיא קצת, אבל ממש קצת יותר "כבדה"? גם אם לא, נראה לי שאני אסתפק בזה.. (:)

wanna22

New member
מצטער על הבורות אבל

מה זה המספרים האלה? :) מה אני עושה איתם..?

Danny Zuko

New member
תסתכל על ההודעה עם הקונוס..

הפתרון ל-FF, ESC וכל השאר.. התשובה מסתתרת שם

wanna22

New member
אהה.. :) אוקיי, אבל התותחית מלמעלה כנראה -

פיצחה את התעלומה :)

למעלה