נראה אתכם מתרגמים את שלושת אלה :)

hungry penguin

New member
נראה אתכם מתרגמים את שלושת אלה :)

1. "In theory, there´s no difference between theory and practice. In practice, there is" המלצה שלי, תחליפו את practice ב"מעשה". אין לי מושג לגבי עיברות לתיאוריה. וגם כל תירגום שלא ניסיתי לא נשמע בקירוב יפה כמו המקור. 2. "If you hesitate, not only are you lost, but also you´re several miles away from the next highway exit" אין לי מושג איך ללכת על זה. 3. "Hey, hey! Let´s get off mum´s here. After all, I got off of yours" יצא לי משהו כזה: בוא´נא... בוא נרד מהאמהות פה. אחרי הכל, אני ידרתי משלך. אולי תוכלו לשפר. תודה מראש :)

hungry penguin

New member
עידכון לשלוש

"Hey, hey! Let´s get off mom´s here. I mean, hell, I got off of yours." המקור היה כזה, ולא כמו שכתבתי בהודעה.

חבובה

New member
נסיון...

2. כשאתה מהסס, לא רק שאתה אובד עצות, אתה גם אבוד בדרכך, במרחק קילומטרים רבים מהתחנה הבאה. 3. היי, היי! אולי נפסיק לטפס על האימהות עכשיו. אחרי הכל, אני ירדתי מאימא שלך. (ככה, לפחות, אני הבנתי את זה).

Boojie

New member
אוי, רק עכשיו ראיתי את התגובה שלך.

ועל זה נאמר: GMTA.

feldrave

New member
../images/Emo88.gif../images/Emo12.gif רק עכשיו הבנתי מה שכתבת

בסוף ההודעה שלך. טוב, לכל אחד יש זכות להיות קצת סילי לפעמים, נכון?

Boojie

New member
"להלכה, אין הבדל בין הלכה למעשה.

למעשה, יש." מספיק טוב?

feldrave

New member
דווקא מוזר, כשקראתי את ההצעה שלך

היא נראתה לי יותר טובה מההצעה שאני נתתי, עד שבדקתי וראיתי שהן זהות... ועל זה נאמר: Great minds think alike

j i m m y

New member
ניסיון לאחרון..

"היי ! בוא נעזוב את אמא שלי (בנקודה זו). אחרי הכל, אני נפטרתי משלך."

justmom

New member
אני לא יודעת מה ההקשר, אבל

על פניו 2 נראה די פשוט - "אם אתה מהסס, לא רק שאתה הולך לאיבוד, אתה גם במרחק כמה קילומטרים מהיציאה הבאה מהכביש המהיר."

hungry penguin

New member
כן, זה די טוב

אבל זה צריך להיות משפט דרמטי כזה, כזה שאיש חכם-זקן אומר בסרט.

nutmeg

New member
מכיוון שבמחוזותנו

היסוס שמביא אותנו לפספס יציאה אחת בכביש המהיר לא ממש שולח אותנו לנסיעה של קילומטרים רבים, דרמה לא תהיה פה. אבל אם יצא לך אי פעם לפספס יציאה בכביש מהיר בארה"ב - אתה בהחלט יכול להבין על מה הפאניקה ולמה ממש לא כדאי להסס.

למעלה