נראה אתכן מנחשות מה אלו ולמה הם משמשים? מי שיודעת שלא תגלה.
ט טלושקלה New member 28/6/06 #20 ../images/Emo66.gifאני יודעת.........זה בית לסבון רחצה ואפשר לתלות אותו בתוך המקלחון האם אני צודקת אירית?
../images/Emo66.gifאני יודעת.........זה בית לסבון רחצה ואפשר לתלות אותו בתוך המקלחון האם אני צודקת אירית?
א אירית דולמן New member 28/6/06 #3 אישית אני לא מבינה כל כך למה משמשת הידית. אולי יש למישהי רעיון... כמובן אחרי שתפצחו את החידה.
G goldfish11 New member 28/6/06 #7 חחח... במקרה נתקלתי בהם אז אני יודעת. אבל דוקא מאד ברור למה משמשת הידית. וזה רעיון מגניב לגמרי.
S smady a New member 28/6/06 #11 מהמראה זה ניראה כמו תיק קטן לסיגריות לפלאפון אבללללללללללללללל אם אירית שאלת כניראה שזה לא לזההההההההההההה ופה הקאצ'
מהמראה זה ניראה כמו תיק קטן לסיגריות לפלאפון אבללללללללללללללל אם אירית שאלת כניראה שזה לא לזההההההההההההה ופה הקאצ'
א אירית דולמן New member 28/6/06 #15 נכוןןןןןןןןןןןןןןןןןןן ומתרחצים עם זה. זה סבון וליפה ביחד. (מישהי פה מתרחצת עם ליפה?) פילינג עדין - צמר מרינו, פילנג עמוק - הטבעי בצבע דבש שהיום ליבדתי איתו. חחחחחחחח
נכוןןןןןןןןןןןןןןןןןןן ומתרחצים עם זה. זה סבון וליפה ביחד. (מישהי פה מתרחצת עם ליפה?) פילינג עדין - צמר מרינו, פילנג עמוק - הטבעי בצבע דבש שהיום ליבדתי איתו. חחחחחחחח