נראה לי אולמרט התחלק

גידעון1

New member
איזה נשיא אחר אתה חושב מתאים יותר למצריים?

מובארק הוא גורם מאוד מאוד אבל מאוד חשוב בייצוב מצריים . אני לא רוצה לחשוב מה יקרה אם חס וחלילה הוא יהיה שאהיד

עזוב תראה את כל הכתבה

"אני מתפלל כל יום לשלומו של מובארק" "אבו מאזן מקבל בנשמתו את ישראל כמדינה יהודית" "אפילו תומכיה הגדולים ביותר של ישראל בעולם, מבינים כי עתידה מבוסס על גבולות 67' ועל חלוקת ירושלים" ""אני לא חושב שכשמדברים על התנחלויות, מתכוונים למעלה אדומים", " וזה 4 מתוך 5 ציטוטים אני לא רוצה לתאר מה יש בכל הראיון..או שאולמרט היה אחרי חגיגות שנה אזרחית חדשה והוא שתה משהו..או שקיבל מכה בראש ומשהו התכוון לו מחדש שמה

גידעון1

New member
בעיקרון הוא לא אומר דברים הזויים

1. גם אני לא רוצה לחשוב מה יקרה אם מובארק יתפגר. 2. אני לא חושב שצריך כל כך להיבהל ממה שנאמר על אבו מאזן. לא הבנתי ממה אתה כל כך נלחץ 3. אכן התומכים הגדולים של ישראל מבינים כי עתידה מבוסס על 67. אומנם לא נלך ממש לקווי 67 אבל הכוונה היא שנצטרך לסגת 92% מהשטח. בחלוקת ירושלים הוא התכוון שהוא מעוניין להיפרד מהשכונות הערביות נטו(לפחות זה מה שהוא רמז בנאום בכנסת). 4. מעלה אדומים אכן איננה מוגדרת כהתנחלות כלשונו אז מה הבעיה בזה? *תהיה בטוח שברגע שהטרור ימות(אם ימות) אנחנו נצטרך להביט למציאות בעיניים ועם כל הכאב אנו כן נצטרך לסגת. הטרור הוא הסיבה העיקרית שבגינה אנו לא זזים מהשטח אך אם אכן יגיע היום שבו ארגוני הטרור יתפרקו מנשקם, ישראל אכן תיסוג מהשטחים. כדאי מאוד שתפנים את הנקודה הזאת

חחחח אם זה יקרה שיקבלו את תל אביב מצידי

אבל טיפשי לחשוב שזה יקרה 1. בסדר אבל הדרך שהוא אמר את זה..באמת נראה לי שתה כמה כוסות לפני הראיון 2.מה הקשר להבהל, "אבו מאזן מקבל בנשמתו את ישראל כמדינה יהודית" יש מה להוסיף? 3."אפילו תומכיה הגדולים ביותר של ישראל בעולם, מבינים כי עתידה מבוסס על גבולות 67' ועל חלוקת ירושלים" עתידה של ישראל מבוסס על גבולות 67? מהמשפט הזה הוא אומר שיש שאלה על עתיד ישראל אם לא נביא את גבולות 67 לפלסטינים (והוא כבר אמר את זה בבירור פעם אחת).. קודם כל נראה לך הגיוני שראש ממשלה של מדינה יגיד שהמשך קיומה של המדינה שבה הוא ראש ממשלה על תנאי משהו שהוא בעצם לא יותר מדעה פוליטית-מדינית? אם הוא התכוון בתומכים הכי גדולים למדינות אז הוא צודק אבל מדינות מונעות ממניעים אינטרסנטים אז לאמר את זה בתור טיעון.. ואם הוא התכוון לאנשים, התומכים הכי גדולים שלנו הם יהודים..ותעשה סקר אצל יהודי אמריקה למשל, אולי רבע אחוז יגיד שעתידה של ישראל מבוסס על הבאת גבולות 67 לפלסטינים..אמרה פשוט מאוד מגוחכת..וזה לא קשור ימין או שמאל, פשוט מאוד מה קשור "עתיד המדינה מבוסס עליה" 4. הוא אמר ""אני לא חושב שכשמדברים על התנחלויות, מתכוונים למעלה אדומים", "

למעלה