המסעדה של המלון בו הוא שוהה מכינה לו ביצה עין לארוחת בוקר, מי חשבת?שרה, יאיר, אבנר ונועה לא בבית.
ולא פוגשים את אבי המשפחה.
3 מהם בחו"ל בלי תאריך לשוב.
האם אנו שותפים לטרגדיה משפחתית?
מי מכין לו ביצה עיין לארוחת בוקר?
ומה עם הבן הגנב של היועמשית שלכם?שרה, יאיר, אבנר ונועה לא בבית.
ולא פוגשים את אבי המשפחה.
3 מהם בחו"ל בלי תאריך לשוב.
האם אנו שותפים לטרגדיה משפחתית?
מי מכין לו ביצה עיין לארוחת בוקר?
אתה הרי לא יודע מה שמו.ומה עם הבן הגנב של היועמשית שלכם?
מכין לאמא שלו חביתה עין לארוחת בוקר?
למה כולם בטוחים שהנתניהו'ז או המיארות אוכלים דווקא חביתה עין לארוחת בוקר? הייתם אצלם בבית?ומה עם הבן הגנב של היועמשית שלכם?
מכין לאמא שלו חביתה עין לארוחת בוקר?
דווקא יש לך למי להצביע אם תצא מהקונספט של "רק ביבי"זה כבר כל כך ברור כל פעם שיש מישהו שמביא את ראש הממשלה לשיא, פתאום קופץ עליו איזה שהוא לכלוך ויש הוכחות והוא זז מהפרעה לראש הממשלה. זה קרה עם ינון מגל זה קרה עם סילבן שלום וזה קורה עכשיו עם היועמשית. האמת אם זה הכי טוב שהם הצליחו זה די מאכזב. וזה בכלל לא קשור לשמאל ימין זה קשור לראש הממשלה שמתנהג כמו עריץ לחילופין כמו ראש ארגון פשע. לא הגיע הזמן שגם הליכודניקים יראו את זה. אישית כימני אין לי למי להצביע הימין פשט את הרגל בהתנהגות של עריצות
עושה רושם שהליכוד, שאינם עיוורים או טיפשים יותר ממך, פשוט חושבים אחרת ממך. אז אם נשתמש בניסוח שלך, זה בכלל לא עניין של לראות את זה או לא, אלא של השקפת עולם שונה וראיה אחרת של הנתונים והעובדות.זה קשור לראש הממשלה שמתנהג כמו עריץ לחילופין כמו ראש ארגון פשע. לא הגיע הזמן שגם הליכודניקים יראו את זה.
כואב הלב. מקווה שתשרוד.אישית כימני אין לי למי להצביע הימין פשט את הרגל בהתנהגות של עריצות
מוזר שה- AKA ,CM שגלתי ואנוכי", ילדז שבמיאמי ואבנר לא הצטרפו כ"נפגעי עבירה" לתביעת המדינה נגד ארבעה יורי הזיקוק הימי...אולי שרה ברחה מפחד לארהב אחרי שניסו
ללירות על ביתם פצצות תאורה?
הבנים של שרה לא משוגעים, בניגוד לאמא שלהם.מוזר שה- AKA ,CM שגלתי ואנוכי", ילדז שבמיאמי ואבנר לא הצטרפו כ"נפגעי עבירה" לתביעת המדינה נגד ארבעה יורי הזיקוק הימי...
שניהם ככה?! אתה בטוח?הבנים של שרה לא משוגעים, בניגוד לאמא שלהם.
אתה יכול לכעוס על יאיר נתניהו, ויש על מה, אבל משוגע הוא לא, הוא דווקא מאוד מודע לעצמו. על אבנר אין לי מילה רעה לומר, הוא לא מתערב בפוליטיקה וחי את חייו כאדם פרטי ועל כך אני מכבד אותו.שניהם ככה?! אתה בטוח?
כי יש מי שחושב אחרת...
הוא מגלומן ותכונה כזאת באדם, גורמת לו לחרוג ממודעות עצמית. ללא הקשרים שלו, שנובעים מהשתיכותו למשפחת נתניהו, הוא אדם די ממוצע. לכל היותר.אתה יכול לכעוס על יאיר נתניהו, ויש על מה, אבל משוגע הוא לא, הוא דווקא מאוד מודע לעצמו. על אבנר אין לי מילה רעה לומר, הוא לא מתערב בפוליטיקה וחי את חייו כאדם פרטי ועל כך אני מכבד אותו.
מה עם הילדז של היועמשית שלכם?מוזר שה- AKA ,CM שגלתי ואנוכי", ילדז שבמיאמי ואבנר לא הצטרפו כ"נפגעי עבירה" לתביעת המדינה נגד ארבעה יורי הזיקוק הימי...
לא שאני מעונין במיוחד בשובה של השגלה, אך משוכנעני כי אם משפחת פאליק תגייס ריבה טובת-מראה מסבירת-פנים לצוות תחזוקת הבית - תחזור השגלה בריצה...אולי שרה ברחה מפחד לארהב אחרי שניסו
אולי לא?אולי שרה ברחה מפחד לארהב אחרי שניסו
אני מרשה לך לחשוב על ספקולציה אחרת.אולי לא?
אולי ביבי, שהרבה יותר חכם ממנה, הדריך אותה? אופציה כזו לא לקחת בחשבון?אני מרשה לך לחשוב על ספקולציה אחרת.
לי נראה מוזר שבתקופה שמתנהל משפט נגד בעלה
היא לא משתתפת במנפולציות על השופטים.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.