נראה לי מישהו פתח לי עין רעה.

night mistress

New member
נראה לי מישהו פתח לי עין רעה.../images/Emo57.gif

כל השבוע קורים לי דברים כאלה
או כאלה
או כאלה
והנה אני סוף סוף נכנסת הבייתה, מדליקה את התנור, הולכת להביא את הפלאפון ו...חוזרת לחדר מלא עשן
.. כמעט כל הבית עלה לי באש.. אלוהים ישמור.. מה יהיה? אתם מאמינים בפתיחת עין ויכולת האדם להביא רעה על מישהו או שזה מבחינתכם אמונה תפלה? אני אישית מאמינה, גם אם זה נשמע אבסורדי,אני גם מאמינה שאדם יכול לנווט את המזל שלו ולהביא את הדברים הללו על עצמו וגם על אחרים.. האם בשיחות עם אלוהים יש התייחסות לדבר?

שרiןבן

New member
גם לי פעם פתחו את העין..

כמעט בעצם, זה היה ממש קרוב. זה היה עוד שהיינו בבית ספר יסודי, במהלך שיעור בחקלאות. מצאתי עצמי בין ויכוח של שני ילדים שאחד מהם מצא דרך מקורית לסלק את מעדר חברו. אני מתאר לעצמי שהוא לא חשב על זה שהשפיץ של המעדר יתקע בדיוק בראש שלי, מה שבטוח, אף אחד מאיתנו לא חשב על עין.. יכולת האדם להביא רעה או טובה על מישהו או על משהו היא אפשרית. צריך רמות גבוהות של תודעה לצורך העניין, ולרוב גם עזרה מאחרים. למצב זה קוראים תודעה קולקטיבית. ועם זאת, ברגע שמגיעים לרמה אמיתית של תודעה גבוהה, מבינים שכפיית טוב או רע על האחר לא משרתת שום עניין. ברמה הגבוהה של ההבנה, כל מה שמסביב נע בתיאום עם כל מה שמסביב, לכן ברמה הגבוהה לא יכולה להתקיים כפיה. אם יוצא לך עשן מהמטבח, הסיכוי שזה עין רעה הוא כמו הסיכוי שמבין העשן יצא לך סנא בוער ויתחיל לדבר. ואם בכל זאת זה עין, אחרי הכל מי שעשה את העין לא מספיק חזק כדי לשרוף לך את כל הבית, ככה שאפשר לישון בשקט. מול מצבים כאלו צריך למלא את הראש במחשבות טובות בלבד. מאוד פשוט, בכל פעם שנכנסת מחשבה שלילית, להיות מודעים ולפנות במהירות האפשרית מקום למחשבה אחרת. עד כאן..

rrina

New member
יש תפילה

הנה תפילה שאת יכולה להגיד כל בוקר: 'יהי רצון מלפניך ה' אלוקי ואלוקי אבותי שתצילני היום ובכל יום ויום מעזי פנים ומעזות פנים, מאדם רע, מיצר רע, מחבר רע, משכן רע, מפגע רע, מעין הרע, ומלשון הרע, מדין קשה ומבעל דין קשה בין שהוא בן ברית ובין שאינו בן ברית'

למעלה