נראה לי עבדו עליי!!!!!

exter

New member
נראה לי עבדו עליי!!!!!

איזה זיין יווו הלכתי לקנות נרגילה אתמול אז דבר ראשון בגלל שאני רוסי כנראה המנייאק לא רוצה להוריד מחירים אז בסוף קניתי נרגילה ב90 שקל והיא לא צורית ולא מצרית סתם לא משהו מיוחד ועכשיו אני בספק אם היא בכלל יציקה!!! אמרתי להם יציקה!! אבל היום אני סתם לוקח את הנרגילה ופתאום קולט שיש בפנים רעש כמו של חול! ולפי מה שאני מבין זה שיש חול בפנים רק בנרגילות לא יצוקות נכון?! קיצר מה לעשות?! איזה זיייייייייייייין....... מבואס מת... ביזבתי 90 שקל על חרא.

JustThomas

New member
קודם כל, שתה כוס מים.

אז יכול להיות שעבדו עליך. אבל לא סוף העולם, רק להבא תבדוק שהנרגילה כבדה ותדע שהיא יצוקה. נתנו לך נרגילה סורית כנראה, שהחול בתוכנה נועד בשביל ליצב אותה. אומנם הנרגילה הזאתי לא מחזיקה שנים כמו נרגילה יצוקה, אבל אומרים שהיא מצוינת גם. אם באמת הנרגילה תיהיה דפוקה, תלך למוכר ותדחוף לו אותה באף... XD לפעם הבאה שקונים נרגילה: 1. לבדוק שיש גולה בארובה של הגולה (הארבוה מהצד השני מקבילה לארובה של הצינור) 2. לראות שבאמת הנרגילה חדשה, להריח אותה שאין ריח של טבק משומש. כמו כן לראות שהראש נקי לגמרי וחדש. 3. לבדוק באמת אם כל החלקים ישנם; מלקחיים, צלחת, ואזה, גוף, ראש, גומיות חיבור לצינור, לצינור הבאר (הזה שנכנס לכד) ולראש. 4. לראות אם הצינור כמו שצריך. אני משתמש בכלל בצינורות מזגן שאני מכין בעצמי, אבל לבדוק אם הצינור אטום (לסתום את הצד השני, לנשוף ולראות שאין בריחות אוויר) ולראות שהוא באמת חדש ונקי.

exter

New member
תגובה

היי תודה על התגובה המהירה...! הנרגילה באמת כבדה בחיסית ללא יציקה שהייתה לי מקודם.. אבל שמתי לב שיש מן הלחמות בין חלקים גדולים בנרגליה... מבין? מן סימני הלחמה כאלה באמצע... זה אמור להיות כך? ודרך אגב הצינור למטה שנכנס לכד מממממממממממממש ארוך כלומר, הוא הביא לי את הכד הכי גדולה שלו והצינור ממש למטה שם... כאילו אני ממלא 1.5 מים מהואזה וזה מגיע רק 2 ס"מ בערך מעל סוף הצינור... יש דרך לקצר את הצינור שיגע קצתר אחרי החצי של הואזה? כי הסחיבה ממש מעייפת ככה... כל פמפום הוא רציני והריאות מתעייפות מהר

JustThomas

New member
ההלחמות אמורות להיות כך, אם היא לא

יצוקה אז מרתכים את כל החלקים. זאת האלטרנטיבה ליציקה. בקשר לצינור הבאר, זה נשמע קצת מוזר. אם תוכל להעלות תמונה זה יהיה מצוין. מה שאתה כן יכול לנסות, זה לקחת חותך צינורות - לא יודע בדיוק איך השם, אבל יש בו חלק אחד של מלחציים וחלק שני של דיסקת סכין כזאת. אני אחפש תמונה להמחיש לך את הקטע.

JustThomas

New member
הנה תמונה

אתה יכול לנסות גם עם קאטר גדול רגיל כזה, אבל זה מכשיר מצוין. השתמשתי בו פעם לכיסא של האופניים שלי. (לקצר את המוט)

JustThomas

New member
מה שאתה יכול לנסות,

לנסות למצוא את היחס בין הצינור באר לבין העומק של הכד. עזוב בינתיים את ה"2 ס"מ מתחת למים", זה נכון כשהיחס בין הכד לצינור שוה. תמלא מים עד שישאר מקום לאוויר שנראה לך מספיק. גם אם הצינרו ייכנס איזה 3-4 ס"מ מתחת. למיםמקסימום, תמיד אפשר לשפוך.

למעלה