נראה לי על פניו שאתם כל כך עלובים שאתם לא מבינים שבעוד 72 שעות

עדיין אין לנו השפעה על כך, למרות שהנשיא שלך מנהל את חיינו אין לנו זכות הצבעה אצלכם.
אני מקווה שיהדות אמריקה היהודים האמריקאים וגם היורדים בעלי זכות הצבעה ישפיעו על מהלך הבחירות ויעיפו את המפלגה הדמוקרטית האנטישמית מחוץ לבית השחור כדי שטראמפ יכנס לבית הלבן.
אם קאמלה תיבחר תנשקו לשלום את מדינת ישמעאל.

סטילהוק1

Well-known member
גורלה של מדינת ישראל ייגזר להשמדה טוטאלית תוך מספר שנים או לתקומה וחיסול האיום בהשמדה.
חוץ מלקשקש ולאיים אתה יודע עוד דברים? ברור לכולם שתוצאות הבחירות בארה"ב קריטיות לביטחון ישראל. וממש אין צורך שתגלה לנו את אמריקה, קולומבוס.

חוץ מלקשקש ולאיים אתה יודע עוד דברים? ברור לכולם שתוצאות הבחירות בארה"ב קריטיות לביטחון ישראל. וממש אין צורך שתגלה לנו את אמריקה, קולומבוס.
בוודאי שיש צורך. אולי לך ברור שתוצאות הבחירות הן קריטיות אבל יש כאן בפורום הרבה דפקטים שלא מבינים מי נגד מי.

סטילהוק1

Well-known member
בוודאי שיש צורך. אולי לך ברור שתוצאות הבחירות הן קריטיות אבל יש כאן בפורום הרבה דפקטים שלא מבינים מי נגד מי.
הדפקטים האלה שמאלנים רדיקלים שמשוועים להשמדת ישראל. וזה לא שהם לא מודעים, הם מודעים טוב מאוד. הבעיה שהם בעד שנפסיד, וכל האמצעים כשרים מבחינתם. יחד עם זאת לא כולם פה כאלה.

evglev1

Well-known member
מנהל
הדפקטים האלה שמאלנים רדיקלים שמשוועים להשמדת ישראל. וזה לא שהם לא מודעים, הם מודעים טוב מאוד. הבעיה שהם בעד שנפסיד, וכל האמצעים כשרים מבחינתם. יחד עם זאת לא כולם פה כאלה.
הם מקבלים כסף מהתורמים לקמפיינים של האריס, אז להם אישית לא נשקפת סכנה.

אני מסכים איתך שהמנהיגים שלהם משוועים להשמדת מדינת ישראל וחלק מהם אבל לא כולם. יש כאלה שהתפכחו מההזיות האוסלואידיות ומבינים שהשמאל רחוק מלהיות דמוקרטי.
תראה כמה יצאו אצלכם להפגין נגד פיטורי השר גלנט. בטל בשישים לעומת לפני שנה. הרבה מאוד מהשמאל הישראלי כבר לא יוצאים להפגין נגד נתניהו. הם הבינו שנתניהו זה לא האויב שבפנים מה שמכרו להם שנים בערוצי התשקורת. הם מבינים שהאויב הוא החמאס החיזבאללה איראן ולא נתניהו ולא הריפורם .
ה7.10 כמה שהוא כואב הזכיר לעם הזה בדיוק מי האויב שלו ולצערי לאויב הזה יש משתפי פעולה. הראשונים אלה הם ערוצי הזוהמה התרעלה והתבעלה 11 12 ו 13.

לכן אני מציע לכם במיוחד לשמאלנים החילונים שבניכם ללכת לבית הכנסת להניח תפילין ולקרוא תהילים להניח אפר על הראש ולשבת שבעה על הקונספציה שלכם על הבוגדנות שלכם על השנאה שלכם ליהודים חרדים ומתיישבים .
פתרונות למחדלים שלכם יהדות אשכנז מתבוללת ואנטישמית
1.ספוקו.
2.לבקש להיכנס למחנה לחינוך יהודי מחדש.
3. להשתמש בסיועו של מראבו להחזיר אתכם לחיק היהדות ולהיגמל מהסטיה של ליקוק עכוז ערבי מזדמן.

SupermanZW

Well-known member
אני לא יודע מי יהיה נשיא ארה"ב הבא, אבל אני יודע שישראל תמשיך להיות עוד הרבה יותר מ72 שעות ושגורלה לא הולך להיגזר עוד 72 שעות.

אני לא יודע מי יהיה נשיא ארה"ב הבא, אבל אני יודע שישראל תמשיך להיות עוד הרבה יותר מ72 שעות ושגורלה לא הולך להיגזר עוד 72 שעות.
אם קאמלה האריס תיבחר לנשיאת ארה"ב אתה לא תחגוג את יום ההולדת ה80 של מדינת ישמעאל.
ב72 השעות הקרובות עד שנדע את תוצאות האמת יגזר גורלה של מדינת ישראל לשמד או לניצחון ותקומה.
התלות שלכם באמריקה היא כל כך קריטית שאם הממשל הדמוקרטי האנטישמי יבחר הם יעשו לכם אמברגו נשק ויקרעו לכם את הצורה.

SupermanZW

Well-known member
אם קאמלה האריס תיבחר לנשיאת ארה"ב אתה לא תחגוג את יום ההולדת ה80 של מדינת ישמעאל.
ב72 השעות הקרובות עד שנדע את תוצאות האמת יגזר גורלה של מדינת ישראל לשמד או לניצחון ותקומה.
התלות שלכם באמריקה היא כל כך קריטית שאם הממשל הדמוקרטי האנטישמי יבחר הם יעשו לכם אמברגו נשק ויקרעו לכם את הצורה.
אתה מאוד מפחד מקאמלה האריס אבל היא לא צפויה להטיל שום אמברגו על ישראל, כי זה מנוגד לאינטרסים של ארה"ב.

evglev1

Well-known member
מנהל
3.5 שנים זה לא 72 שעות. אבל מצד שני שרדנו גם 4 שנים עם המשת"פ של האייטולות באיראן ג'ימי קרטר כבר אחרי מלחמת יום הכיפורים שהפכה אותנו למדינת חסות של ארה"ב.

SupermanZW

Well-known member
3.5 שנים זה לא 72 שעות. אבל מצד שני שרדנו גם 4 שנים עם המשת"פ של האייטולות באיראן ג'ימי קרטר כבר אחרי מלחמת יום הכיפורים שהפכה אותנו למדינת חסות של ארה"ב.
ואם ישראל תזכה לחגוג את יום הולדתה ה80 זו תהיה המדינה היהודית ששרדה הכי הרבה זמן. השיא הקודם היה 80 שנה.

evglev1

Well-known member
מנהל
ואם ישראל תזכה לחגוג את יום הולדתה ה80 זו תהיה המדינה היהודית ששרדה הכי הרבה זמן. השיא הקודם היה 80 שנה.
בפעם הראשונה היא פשוט התפלגה לשתי ממלכות ובפעם השנייה היא נכבשה על ידי הרומאים והפכה לממלכת חסות, אם ארה"ב תחליט להפוך אותנו למדינה ה-51 שלהם זה יכול להיות הדבר הטוב ביותר שיכול לקרות לנו.

SupermanZW

Well-known member
בפעם הראשונה היא פשוט התפלגה לשתי ממלכות ובפעם השנייה היא נכבשה על ידי הרומאים והפכה לממלכת חסות, אם ארה"ב תחליט להפוך אותנו למדינה ה-51 שלהם זה יכול להיות הדבר הטוב ביותר שיכול לקרות לנו.
אפילו את פוארטו ריקו ארה"ב לא מעוניינת להפוך למדינה ה51, וזה למרות שכבר עכשיו פוארטו ריקו מדינת חסות של ארה"ב. סיכוייה של ישראל להפוך למדינה ה51 של ארה"ב קלושים עד לא קיימים.

למעלה