נראה לי שאין ללהקה מייספייס

M e n s R e a

New member
נראה לי שאין ללהקה מייספייס

או לפחות לא משהו רשמי. קצת מוזר, לא? אגב, יש אפשרות לפנות אליהם באתר שלהם ראיתי, או לפחות למי שמנהל להם את האתר. מישהו יכול להציע לו לעשות להם (כי באופן המשפטי פורמאלי, צריך אישור של אמן בשביל להעלות שירים שלו לאתר, למשל מייספייס).

Aeroguy

New member
דווקא יש!

http://www.myspace.com/theblackcrowes ויש אפילו קישור מהדף הרשמי. עוד 23 יום יוצא האלבום, ועוד 50 יום בדיוק ההופעה בסידני!!
מתרגש...

M e n s R e a

New member
וואלה? אני אבדוק את הלינק הזה

זה כיף להוסיף להקות שאתה אוהב לרשימת החברים שלך. תודה על הלינק. מוזר, אני לא מצאתי, אבל סבבה, זה אכן הרישמי, ואוסיף אותם. אתה נוסע להופעה שלהם באוסטרליה? אגב, הייתי במקום שבו הם הולכים להופיע בניו-יורק עוד מעט, ה-Fillmore Irving Plaza. מקום די מגניב. לא קיבולת גדולה, לדעתי משהו כמו 1,500 איש, אבל זה מקום די יוקרתי, ויש להם תמונות שם מהופעות של קלפטון, U2 וכו'.

M e n s R e a

New member
פששש, ארבע, תענוג

אם אפשר-מענין אותי אם יש שינוים משמעותיים בין סטליסט אחד לשני. סתם לראות באיזה דפוס הלהקה עובדת. אני למשל הייתי בשתי הופעות של מגהדת', אחת בארץ והשניה בניו-יורק, בהפרש של חודשיים וחצי, ובמסגרת פחות או יותר אותו הטור, והסטליסט היה די דומה. לא שזה מוריד מהם, כן, סתם מסקרן אותי.

AeroTom

New member
האמת שאחד הדברים שיותר מייחדים את הקרואוז

זה ההופעות שלהם ועם זה דינוי הסט-ליסט כמעט לגמרי בין הופעה להופעה...הם ידועים בזה שאי אפשר לדעת מה יגיע בכל הופעה שלהם. הם עושים מה שבא להם. לדוגמה אני אקח את 3 ההופעות מלונדון לפני שנתיים שהיינו בהן: בערב הראשון היו 21 שירים. בערב השני היו 23 שירים כולם שונים לגמרי מהערב הראשון. בערב השלישי היו 21 שירים שרק 5 מהם בוצעו גם בערב הראשון. ככה שמכל שלושת ההופעות היו רק 5 שירים שחזרו פעמיים. כל הופעה הייתה ממש שונה לגמרי מהאחרת. אומנם בשנה שעברה הם פחות גיוונו (הרבה בגלל השינויים בלהקה כנראה), אבל עדיין הם להקה שאי אפשר לדעת מה יגיע בהופעה שאתה הולך אליה. הם פשוט עושים מה בא להם כל ערב. זה עוד אחד הדברים היותר מלהיבים אצלהם.

M e n s R e a

New member
סטים שונים כמעט לגמרי?

נראה לי שבאמת לא כל להקה עושה את זה. בד"כ אתה יודע פחות או יותר לאיזה שירים לצפות, לפחות מבחינת הלהיטים. במקרה כמו שאתה מתאר, עוד יותר משתלם ללכת לכמה הופעות.

למעלה