נראה לי שאנחנו הפורום הכי שקט בתפוז

נראה לי שאנחנו הפורום הכי שקט בתפוז

אז.. אנשים
תרשמו משו
איך החיים בביצפר
עבודה
החיים לפני גיוס

NoWords

New member
מעצבן!

אבל השבוע סופסוף יום של"ח, אני כבר רוצה שיגיע יום רביעי, יאללה!

dilan angel

New member
החיים טובייייייםם../images/Emo9.gif../images/Emo23.gif../images/Emo110.gif

רציני, לייף איז גודדדד
ונעמה, של"ח זה כיייייייףף
גם כי לא לומדים וגם כי זה כמו טיול צופים כזה(תלוי אם את אוהבת) אם יש לך את המורה
לשל"ח אז יותר שווה כי המורה
הוא בעעע עצבני כזה..

cobainos

New member
מי שלא קופץ הוא גנץץץ!!(מוטי!../images/Emo6.gif)

איי מיס דה גמנסיה!!!
מוטי עצבני אבל הוא כזה מצחיק בצורה שלו ולפעמים גם יש לו בדיחה או שתיים למושבנים המניוק הזה...הוא גר במושב שחבר שלי ועוד אחת שהייתה איתי בצופים גרים בו וכל הזמן פידח את אותו חבר שלי וסיפר מה שהוא(המורה) ואבא של התלמיד הזה היו עושים כשהם היו צעירים...חחח מי המורה החדשה הזאת לשל"ח?כשאני הייתי הייתה תמכוערת הזאת שנראית כמו גבר.

cobainos

New member
אגב..הנושא של התגובה שלי...

בטיול השנתי בי'(שהיה ל4 ימים ונקרא 'מסע של"ח') יצאנו לילה אחד חלק נכבד מהשכבה(בעיקר בנים) בדילוגים במסדרון המלון בשירה רועמת של"מי שלאאא קופץ הוא גנץץץ" אני מקווה שאתם מכירים את הלחן.

מוטי עצבני?? חח דווקא אני זוכרת

שהוא היה חמוד... של"ח זה הכי שכונה. וד"א, אני שמעתי שאת המורה הקודמת העיפו בבעיטה מהבי"ס אחרי שהיא קיללה וירדה על תלמידים.

NoWords

New member
אני לומדת עם גבי

יש לה ר' מצחיקה כזו
אבל היא בסה"כ נחמדה מאוד. בקשר לשיר-כן אני מאוד אוהבת טיולים ובעיקר טיולי צופים כאלה:] אני לא יכולה לחכות לטיול השנתי שלנו (רק שיהיה יותר מיומיים,אוח
) את גם לומדת עם גבי?

cobainos

New member
החיים לפני גיוס...

משהו טווובבב...יוצאים כל לילה,ישנים טוב(לפעמים
) עושים מה שבא,אבל לפעמים קצת משעמם...והיום חלק מהחברים חזרו לצבא וחן חזרה לביצפר

אני כאן :)

אםזה משמח... ואני חופשייה כי אני את הפסיכומטרי שלי כבר עשיתי ואני לא צריכה לדעת מזה גזוזטרה

למעלה