נראה לי שאני לבד כאן... H E L L O
D daldan New member 16/10/02 #6 אני מצוות דרום לבנון ../images/Emo8.gif רק שהשעון אצלנו זהה לשעון במרכז ת"א
ד דפי26 New member 16/10/02 #7 צוות ת"א גם פה אגב צוות ניו יורק: אני מגיעה אלכם ב1 בנובמבר. צריכה רשימה של חנויות מומלצות וזולות לקניות!
צוות ת"א גם פה אגב צוות ניו יורק: אני מגיעה אלכם ב1 בנובמבר. צריכה רשימה של חנויות מומלצות וזולות לקניות!
ד דפי26 New member 16/10/02 #9 כן!כן!כן! רוצה מלא חנויות לקניות לא יקרות ולמידות לא של ברביות.אני מתה לקנות לבנים ובכלל בגדים.אמרו לי על "אוט-לטים"אבל אף אחד לא נותן כתובות. ואיפה אוכלים ?לא הייתי באר"הב ואני מדמיינת דיינרים כמו בסדרות
כן!כן!כן! רוצה מלא חנויות לקניות לא יקרות ולמידות לא של ברביות.אני מתה לקנות לבנים ובכלל בגדים.אמרו לי על "אוט-לטים"אבל אף אחד לא נותן כתובות. ואיפה אוכלים ?לא הייתי באר"הב ואני מדמיינת דיינרים כמו בסדרות
י יעלי2 New member 17/10/02 #11 אם יש זמן, ממליצה להקדיש יום שלם ל WOODBARY COMMON. זה מחוץ לעיר מרק 45-60 דקות באוטובוס ישיר וממוזג לשם. אם זה מענין אותך רק תשאלי אותי!!!
אם יש זמן, ממליצה להקדיש יום שלם ל WOODBARY COMMON. זה מחוץ לעיר מרק 45-60 דקות באוטובוס ישיר וממוזג לשם. אם זה מענין אותך רק תשאלי אותי!!!