נראה לי שאני מתחילה להתייאש
ונוסעת ללונדון במיוחד לתת מכות לכל האנגליות המעצבנות האלו שחטפו כרטיסים למופע - אפילו שהן כבר ראו אותם מלאנת'לפים פעמים
אתן באמת סופר נחמדות - אבל אזלו כל הכרטיסים. ואני לא עד כדי כך קוקוריקו כדי להוציא איזה 400 פאונד לכרטיס כי זה בדיוק הזמן לעשות כסף על הגב של מי שלא נשאר לו כרטיס ומת לנסוע
זה מה זה מתסכל... אני סוף סוף לא בת 14 שצריכה להתחנן לאמא שתיתן לי לטוס (והעובדה שעדיין לא הייתי במופע שלהם זה כי לא העזתי לשאול כי איזו אמא תיתן לילדה בת 14 לטוס לבד להופעות כאלו?) והיום שכבר אני לא צריכה רשות מאבאמא ולא מבעלי (לו אני בפירוש קבעתי עובדה) - אין לי כרטיס... אני וההצתות המאוחרות שלי
אני מנסה לבדוק באתרים מדיי פעם ולראות אולי צץ לו כרטיס במיוחד בשבילי - ונאדה.. ברור שאני אמשיך לבדוק כל רגע אבל אני סתם מתבאסת שאולי בסוף לא ישאר שום כרטיס ושוב אני אפספס הזדמנות של פעם בחיים. אני לא אחכה לסיבוב בעוד שנתיים כי מי יודע עם רובי ישאר. מישהי יכולה בבקשה לזרוע בי טיפת אופטימיות? אני נשפעת מטופשת קצת, אה? אישה בת 27 עם ילדים שתעשה הכל כדי ללכת להופעה של הלהקה שהיא גדלה עליה... מזל שהילדים שלי עדיין לא מבינים איזו אמא דפוקה יש להם
תודה על ההקשבה. נ.ב. - האם המחיר של הכרטיס כולל שיחות לחו"ל??
נ.ב.ב - אני עדיין הולכת למלוק לאנגליות את הראש. פרזיטיות
ונוסעת ללונדון במיוחד לתת מכות לכל האנגליות המעצבנות האלו שחטפו כרטיסים למופע - אפילו שהן כבר ראו אותם מלאנת'לפים פעמים