נראה לי שאני עומד על סף החלטה...

shlomogarbi

New member
נראה לי שאני עומד על סף החלטה...

אחרי לבטים קשים, החלטתי בעזרת עצות ובדיקות לרוב ללכת על CIII או על M105 כי לשניהם יש 8 מ``ב זיכרון שיספיק לי להרבה תוכנות ומשחקים (אבל זה אף פעם לא מספיק) למרות שיש יתרון ברור ל CIII בגלל המסך הציבעוני עדיין נכנס השיקול הכלכלי של - אני צריך סה``כ יומן וכמה משחקים ותוכנות M100 יכול להיות פתרון הולם, אבל 2 מ``ב זה ממש קצת. ולשאלת השאלות - לא מצאתי בשום מקום את ה M105 מישהו יודע איפה אוכל למצוא???

EyWeB

New member
Don`t buy the m105 !!!

The screen is way too small. it is imposible to read docs on it. Just the effort of reading from this tiny screen makes your head acke. Why not buy Vx ? It`s price is very low now, and I guess you can easly get a well preserved used device.

אם השיקול כלכלי ...

למה שלא תקנה דגם יותר מתקדם אבל משומש. יש המון חבר`ה פה בפורום שישמח למכור לך...

Y@ir

New member
לדוגמא אני מוכר IIIc כולל מקלדת

הפאלם נטען, כולל 8 מגה זיכרון, עוד באחריות של כלנית כולל : * מקלדת מקורית של 3COM המתקפלת ל4 כמו גודלו של הפאלם * ערכת סינכרון מקורית לפאלם * עט מקורי לפאלם * נרתיקים למקלדת ולפאלם * סוללה נוספת (כמובן נטענת) לפאלם ! * ספרות מקורית ודיסקים מקורים * המון תוכנות מקוריות ועוד המון תוספות שוות ... # והכל מקורי ובמצב חדש כמעט ולא היה בשימוש. # דרך אגב בחנות כאשר קונים את הפאלם הנ``ל הוא לא מגיע עם המקלדת, ומקלדת כזו עולה כ700 ש``ח כולל אותיות בעברית ! (מקלדת זו היא מאוד שימושית כי היא בעצם הופכת את הפאלם לכמעט מחשב נייד ! ) המחיר לכל הערכה כולל הכל הוא 1500 ש``ח. פרטים נוספים ניתן לקבל ב פלאפון 629250-053 איסיקיו 39374646 דואר אלקטרוני [email protected] תודה רבה יאיר ד``א הודעה יותר מפורטת ניתן לראות בפורום תפוז פאלם יד שניה

shlomogarbi

New member
השיקול הוא כלכלי , אמנון

אבל מהו הדגם היותר מתקדם? VX או CIII

shlomogarbi

New member
השיקול הוא כלכלי , אמנון

אבל מהו הדגם היותר מתקדם? VX או CIII

Y@ir

New member
שאלה לאמנון ...

אני השתמשתי גם בIIIC וגם בVX וחוץ מטיפה יותר משקל שלא מפריע בכלל לדעתי אי אפשר להשוות בכלל בין פאלם שחור לבן ובין פאלם צבעוני, לפאלם IIIC יש אלפי תוכנות ומשחקים המיועדים רק לו, כמובן שגם כל התוכנות והמשחקים של הפאלם השחור לבן עולים עליו... אז תסביר לי מה יותר מתקדם בVX בבקשה תודה יאיר

למעלה