נראה לי שאני צריך להחליף את ה-SDRAM

dortmico

New member
נראה לי שאני צריך להחליף את ה-SDRAM

יש לי 512 אבל משחקים כמו MOH לא זזים אז חשבתי להחליף ל-256 DDR או להוסיף עוד קצת SDRAM.מה כדאי?

zontar

New member
----------------->

הבעיה היא לא בזיכרון
512 זה מספיק לחלוטין ואם המחשב לא פועל מהר מספיק בדוק אולי כ.המסך שלך איטי ולכן הוא מאט את כל המחשב... כמו כן איזה מעבד יש לך? מה מהירות ה BUS שלך ?? בנוגע להחלפת סוג זיכרון אתה צריך לוח שתואם בזה ולכן בכדי להחליף ל DDR תזדקק ללוח אם חדש+מעבד חדש...כלומר להחליף כבר מחשב שלם

dortmico

New member
אני בטוח שהבעיה בזיכרון

קודם כל יש לי לוח אם 445 שמתאים ל DDR וSDRAM כך שהדבר היחיד שאני צריך לעשות זה להחליף הזיכרון.חוץ מזה 512 זה לא מספיק כי פשוט ה-SDRAM הוא ממש איטי.וגם יש לי מעבד 1.9 הארדיסק 7200 40GB כ.מסך geforce 4 440 MX כך שהבעיה היא בטוח בSDRAM הארור.

dortmico

New member
וחוץ מזה

המשחקים עובדים די טוב כשאין הרבה דמויות על המסך גם בגרפיקה הכי טובה של למשל MOH אבל למשל בפלישה לאומהה זה כמעט לא זז מה שאומר שהבעיה נהיא בזיכרון.

EventHorizon

New member
אני חייב להסכים עם ZONTAR

הבעיה שלך לא נובעת מסוג הזיכרון ! לאחר שפירטת את כל החומרה במחשב שלך אני דיי בטוח כי אחד מהדרייברים אותם התקנת , לא מושלמים ! נסה להוריד דרייבר חדש לכרטיס מסך שלך.. נתקלנו בעבר בבעיה הזו! שנית , רק לצורך ידע אישי , זכרונות מסוג DDR אומנם מהירים יותר אך חשוב שתדע כי הפסיקו את פס הייצור של זכרונות DDR! כל מה שנותר כרגע בחנויות זה פשוט מהמלאי ! התגלו לא מעט בעיות עם P-4 אז , היה בטוח כי הבעיה אינה בזכרון , חפש לך דרייברים מעודכנים יותר ויותר חשוב !!!!! אל תשתמש בדרייבר שנשלח לך עם כרטיס המסך !!!! הורד אחד מעודכן מהאינטרנט , ואני דיי בטוח שהבעיה תפתר !!!

dortmico

New member
כבר ניסיתי

אם אתם מתעקשים אז אפשרות נוספת היא שהמחשב מתחמם ואז אני צריך להחליף מאוורר.כבר קרה לי שמשחקים מסויימים לא עבדו והיו הודעות שגיעה בזמן המשחק אז פתחתי את האריזה וכיוונתי מאוורר רגיל אל המחשב אז לא היו הודעות שגיעה..אבל המשחקים המשיכו לעבוד לאט..כניראה שיש עומס על אחד הרכיבים והמאוורר רק מאפשר לחומרה לא לקרוס אך הוא לא מסוגל ליותר מזה..בכל מקרה הבעיה היא לא בדרייברים כי לא מזמן הורדתי עידכון לכולם..אולי מאוורר טוב יותר יפתור את הבעיה..בכל מקרה זה או המאוורר או הזיכרון! ואחד מהם חייב לעזוב!!

U F O

New member
אני לא ממש בטוח מה הבעיה, אבל זה

בטוח לא בזיכרון... יש לי 256 RAM והמשחק MOAAH עובד מצוין...

zontar

New member
התחממות של המעבד תגרום לתקיעת

המחשב ולא להאטה של משחקים אילו או אחרים,אם ברצונך לדעת אם זו בעיית טמפרטורה בדוק זאת בבאיוס או ע"י תוכנה חיצונית. לדעתי הבעיה היא בכ.מסך,השאל כ.מסך דומה מחבר ונסה לעבוד איתו מעט.

לא זוכר איפה קראתי, אבל...

קראתי איפשהו באינטרנט שמעבד פנטיום 4 שמתחמם, בניגוד לקודמיו, לא גורם לתקיעת המחשב, אלא פשוט מאיט את ביצועיו למהירות של פנטיום 3. אגב, האם לא קיימת תוכנה שמזהה "צוואר בקבוק" במחשב, זאת אומרת, איזה רכיב כדאי לשדרג כדי להאיץ את פעולתו?

למעלה