נראה לי שאני צריכה המון עזרה.....

הבודקת11

New member
נראה לי שאני צריכה המון עזרה.....

עברתי את הניתוח לפני 10 ימים. אני מרגישה מצויין וגם מבחינת אכילה אני מרגישה ממש טוב, רק שלדעתי - יותר מידי טוב. אני כבר אוכלת אוכל מרוסק כגון ביצה מרוסקת ואבוקדו מרוסק ואפילו עוף מרוסק אבל אני מרגישה שגם מבחינת כמויות יש לי יכולת לאכול יותר ממה שאני שומעת שאחרים אוכלים. מה דעתכם? מה המשמעויות של זה?

אני מחפשת תמיכה של דיאטנית לתהליך. אשמח לשמוע באיזה מסגרת אתם הלכתם לדיאטנית? פרטית? קופה? וכמובן, אשמח להמלצות על דיאטנית בריאטרית מאזור רמת השרון או תל אביב.

תודה רבה

גברת ע

New member
אני הלכתי לדיאטנית במסגרת הקופה שלי

בהתחלה הלכתי אליה כל שבועיים ובהמשך כשכבר התחלתי לאכול כמעט נורמלי נפגשנו כל 3-4 שבועות.

debi42

New member
אני עברתי את הניתוח לפני 15 ימים

ומרגישה בדיוק כמוך, אני כבר עברתי לשלב הכלכלה הרכה (לא טחון) ופה כבר מרגישים אחרת.
לדעתי ברגע שמתחילים ללעוס את האוכל תחושת השובע מגיעה יותר מהר.
לגבי "מה אחרים אוכלים " בשבועיים האחרונים גיליתי שכל אחד עובר את זה אחרת, לי ברוך השם עבר בקלות,
התאוששתי מהר מהניתוח ואחרי 5 ימים חזרתי לעבודה (אילוצים) וגם המעברים בין האוכל עברו בשלום
ואפילו לרגע פחדתי שהניתוח שלי לא הצליח!!
אם את אוכלת לאט ולועסת כל ביס תחושת השובע מגיעה.
בהצלחה לכולנו

hope1965

New member
התנהלות לאחר 15 יום

היי דבי גם אני לאחר כ15 יום מהניתוח ,מנסה כל פעם משהו מוצק אחר ומצליחה באכילה איטית לאכול , החשש שאולי משהו ישתבש או לא טוב נמצא אצלי גם, אבל כפי שליבי אומרת כל אחד עובר את זה אחרת , חששות יש כל הזמן מישהו יכול לומר לי אם יש עדיין חשש לתפרים,לקיבה אם מנסים דברים מוצקים?

ליבי3617

New member
ההגבלה האמיתית

מגיעה מאוכל מוצק.
כל מנותח עובר את השלבים בצורה שהוא עובר אותם וזה בסדר.
אל תסתכלי על מה אנשים אחרים אוכלים. התהליך שלך הוא שלך... תלכי בו בדרך שלך.

דיאטנית אפשר מהקופה ואפשר באופן פרטי.
(כמובן שבאופן פרטי עולה הרבה יותר).
לאיזו קופה את שייכת?

אם את צריכה עזרה תוכלי לכתוב לי מסר ואפנה אותך.

למעלה