נראה לי שאנ צודק גם בדבר השני שאמרת

רוני 2112

New member
נראה לי שאנ צודק גם בדבר השני שאמרת

כמו שחזיתי שגוטמן בדרך הביתה, חזיתי גם שאנחנו נרד ליגה, וכפי שזה נראה עכשיו יש סיכוי גבוהה שזה עומד לקרות, אלא אם זינו יעשה מהלך נועז ויחתים שחקנים נורמליים, מה שקשה לי להאמין, יאללה דרבי באר שבעי שוב בשנה הבאה רוני

RED OR DEAD BS

New member
זה לא ייאמן ...

ההיסטוריה חוזרת על עצמה, גם כירדנו ליגה ב - 98, בית"ר ב"ש עלתה לליגה השנייה, וכיום גם מכבי עומדת לעלות לליגה השנייה, מה גם שהיו נתונים סטיסטיים שתאמו לתקופה הזאת של הקבוצה לבין עונת הירידה, הדימיון מפחיד נקווה שהסיפור יהיה שונה הפעם, רק אם איזה גולדמן וברבי אם אני לא טועה יקחו מז'ינו את אהבת חיינו וכפי שהם טוענים אהבתם חייהם ויעשו ממנה גדולה !!! כמו שאומרים

תאמת נגיד לכם

וקשה לי להגיד את זה ..!!!! אני רוצה שנרד ליגה קבוצה מגעילה גועל נפש בלי נשמה בלי כלום חרא של קבוצה..! אני לא מאמין שנשאר בליגה ככה איכססססססססס אלי זינו הביתה בשביל הכבוד שכבר אין לך לך הביתהההההההההההההה

מוצארט

New member
אנ'לא יודע למה

אבל אני חיכיתי אתמול שנקבל איזה שביעיה לרשת. אז זינו היה רואה שהעסק פשוט לא משתלם, והולך הביתה. כמו שאני רואה את זה עכשיו, 75 אחוז שאנחנו יורדים ליגה. למה לא 100 אחוז? כי הליגה השנה מאוד מאוד בינונית, ועם רצף קטן של 3 נצחונות, אפשר להחזיק מעמד סיבוב שלם מעד הקו האדום.

X יו יו S

New member
אמממ../images/Emo4.gif

לא יודעת למה אבל נראה לי שאם אנחנו יורדים אז אנחנו נהיו כמו הפועל רמת גן

מוצארט

New member
אין שום סיכוי שבעולם

לקבוצה הזו יש הרבה אוהדים. הם לא יתנו לדבר כזה לקרות.

מוצארט

New member
30 שנה?

מאיפה אני יודע מה היה לפני 30 שנה... בכל מקרה, הזמנים השתנו. קבוצה עם כ"כ אוהדים, לא תישקע בכזו קלות, וכ"כ מהר.

X יו יו S

New member
סתם זרקתי מספר

כי אני יודעת שנתן דנקר ומיאלניקו אוהדים אותה מאז שהם קטנים ועכשיו הם קשישים לפי דעתי זה כן יכול לקרות

למעלה