נראה לי שארמסטרונג יאבד היום...

shay golan

New member
נראה לי שארמסטרונג יאבד היום...

את החולצה הצהובה. 60 ק"מ לסיום, 17 וחצי דקות. כנראה אלוף צרפת החדש,Thomas Voeckler יהיה המוביל החדש, עד שנגיע להרים בסוף השבוע הבא. מישהו חושב אחרת?

לפי דעתי סטואי ילבש את הצהובה...

לקראת הסוף הוא יתקוף ויברח לבריחה. הוא הרוויח זמן, במאותי הביינים.

shay golan

New member
גם אוגריידי מטפס לא רע השנה!!!

הפתיע בניצחון או שניים בקטעים הרריים לפני הטור, אבל לא בדיוק באלפים ובפירנאים. בכל אופן הוא צריך לתפוס מVOECKLER יותר מ3 דקות בשביל לעלות לראש הדירוג. הבריחה הזו מזכירה לי את הבריחה לפני כמה שנים שכללה את סימון הספרינטר וקיבילב ז"ל. סימון לקח את הצהובה, בהפרש של יותר מ15 דקות מארמסטרונג, ואחרי יומיים הרריים איבד אותה, אבל בכל זאת סיים ב TOP 10. קיבילי סיים את הטור רביעי בזכות אותו יום...

shay golan

New member
VOECKLER גם יודע לטפס...

הוא סיים השנה חמישי ב Classique des Alpes . ולמרות שהוא לא מהמטפסים הקלאסיים, הייתי מציע לפוסטלים להגביר את הקצב ולצמצם את הפער כבר היום...

ווקלר חייב להיות עם הצהובה בסוף

היום. אין מצב לדעתי שישיגו את הבורחים. גם פיל, ווקלר ובקשטדט הם ספרינטרים טובים. אולי לא ברמה של אוגריידי אבל אחרי יום כזה ארוך לא תמיד הספרינטר הטוב ביותר על הנייר הוא זה שמנצח.

זה לא היה בתוכנית של USPS

לא אכפת להם שהם מאבדים את החולצה הצהובה. אבל כן אכפת להם שהם צריכים להוביל את הפלוטון בגשם וברוח. הם היו מוותרים על התענוג.

ע ד ו ש ו

New member
עידונים למים מהשטח(?)

הפלוטון נתפס? בכמה זמן מפגרים הפוסטלים והזרוע החזקה מאחורי המוביל? לפי השמועות האחרונות על פער של 15 דקות של הבורחים על הפלוטון, אני חייב להגיד שלדעתי זהו פער קשה עד בלתי ניתן לצמצום עד (לסוף הטור...) אני אשמח לעוד דעות בנושא. עדושו.

ע ד ו ש ו

New member
עידכונים חמים מהשטח(?)

הפלוטון נתפס? בכמה זמן מפגרים הפוסטלים והזרוע החזקה מאחורי המוביל? לפי השמועות האחרונות על פער של 15 דקות של הבורחים על הפלוטון, אני חייב להגיד שלדעתי זהו פער קשה עד בלתי ניתן לצמצום עד (לסוף הטור...) אני אשמח לעוד דעות בנושא. עדושו.

הפער הזה יסגר בהרים

קזאר היה לפני כמה שנים התקווה הצרפתית ונחשב כבעל עתיד במירוצי קטעים. אני חושב שהוא לא מספיק בכושר עכשיו בשביל לאיים על הגדולים. האחרים הם רוכבים של מירוצים חד יומיים או של בריחות ובהרים הם יאבדו הרבה דקות. אבל זה רק יעשה את הטור עוד יותר מעניין. מה שכן, הגרמנים ופונאק צריכים לשים טוב לאמריקאים שלא יעשו להם איזה תרגיל כדי לגנוב דקה או שתיים.

למעלה