נראה לי, שביקורת על מסעדות בשר.......

נראה לי, שביקורת על מסעדות בשר.......

מקומן כאן. וככה, חזרתי עם רעייתי ובתי, ממסעדה חדשה יחסית, שהוקמה ע"י משפ' קצבים ותיקה בנתניה, וכוונתי היא ל"רובינשטיין". למעדני רובינשטיין, התוודאתי כבר לפני מס' שנים, ואין ספק, כי הנקניקים, והסטייקים (בעיקר אלו העשויים מבשר
), טעימים וטובים. היום, בעוברינו באזור התעשייה החדש של נתניה, ראינו כי נפתחה גם מסעדה. מנה ראשונה של פירות ים (קלאמרי, שרימפס ומולים ברוטב חרדל ושמנת), הייתה סבירה. מנה עיקרית - 300 גר' סינטה (שהוזמנה בדרגת מדיום והגיעה רייר) שוב ברוטב הנ"ל. רעייתי שביקשה את הסינטה מדיום + ברוטב מרסלה, הביאה לעיקום פני המלצר (ממש כמו בסמיילי
הזה), באומרו כי זה לא מקובל להחליף רטבים, והגיע בדרגת רייר אף הוא. המחירים - סבירים. 59 ש"ח למנה הראשונה. 82 ש"ח לסטייק סינטה (מבצע השבוע היה תוספת של כוס יין אדום לא מזוהה ולא טעים). האמת? (והכוונה היא חוות דעת אישית שלי בלבד) -
אנחנו בכל אופן, לא נשים פנינו למסעדה זו שוב בקרוב, וחבל שנשארנו עם טעם מר. חגי

אפשר גם?

קניבל היא מסעדה שפועלת רק בשבתות באגם בכפר טרומן (מול אייפורט סיטי) (טל. 03-9730475). וכבר מרחוק אפשר להריח את ריחות המנגל. המקום פשוט יחסית ומותאם בעיקר למשפחות. שולחנות גדולים, פלטת ברזל על כל שולחן שעליה שמים את הבשרים. היה נעים לשבת בשמש החורפית. במסגרת דיל של 95 ש"ח למבוגר ו-40 לילד מקבלים בשרים ללא הגבלה, פיתות, חומוס, סלטים ושתיה. בבשרים אפשר לקבל אנטרקוט, פרגיות, צ'וריסוס, קבבים (תערובת של בקר וכבש) וצלעות. כל הבשרים מעולים, מגיעים מהר לשולחן והם לא מתקמצנים על הבשרים היקרים (כלומר, הם לא מגבילים אותך בסדר כפי שעושים בפאפגיו). הם אמנם לא שאלו לגבי מידת צליה, והכל הגיע די וול, אבל אפשר גם לבקש רמת צליה יותר נמוכה. כל מה שלא היה בשר היה בסדר, לא יותר מזה. הסלטים טריים ופשוטים, אבל הגיעו קרים מדי. השירות נחמד ומשתדל, אפילו ארזו לנו דוגי בג בסוף. מקום נחמד מאוד לבילוי משפחתי, למי שאוהב בשר והרבה.

Master Stav

New member
עצוב לשמוע .....

כי בתור מעדינה הם תמיד היו אחלה יותר מזה משפחתי מצרפת היו רוכשים נקניקים מיוחדים בשביל המעדינה שהם בפאריס ..... פשוט עצוב לשמוע .

bigjack

New member
באמת חבל שיש מסעדות שלא מבינות

שהקהל מצביע ברגליים
מסעדה שתעשה לי פרצוף כי המנה לא היתה טובה או מוכנה כראוי, לא תראה אותי שם שוב. שישי שעבר סעדנו בסוהו בראשל'צ שזו מסעדה מאד אהובה עלינו....ומנה מומלצת היתה טרטר סלמון ואבוקדו.....אמנם אכלנו חצי מהמנה אבל היא היתה מאד טפלה ולא מעניינת....וכשהמלצרית שאלה "הכל בסיידר?" עניתי לה שההמלצה שלה לא הצליחה והמנה לא משהו (בכלל לא כתלונה או בקשה לזיכוי אלא רק למידע) והיא התעקשה לפנות אותה ולזכות או להחליף למרות שלא דרשנו או ביקשנו. בזמן הקינוחים היא פתאום הופיעה עם קינוח נוסף ואמרה ש"זה על חשבון הבית" זה מקום שמושך אותי לחזור לשם. ויש למזלנו עוד הרבה טובים כאלו.

למעלה