חגי ליכטיג
New member
נראה לי, שביקורת על מסעדות בשר.......
מקומן כאן. וככה, חזרתי עם רעייתי ובתי, ממסעדה חדשה יחסית, שהוקמה ע"י משפ' קצבים ותיקה בנתניה, וכוונתי היא ל"רובינשטיין". למעדני רובינשטיין, התוודאתי כבר לפני מס' שנים, ואין ספק, כי הנקניקים, והסטייקים (בעיקר אלו העשויים מבשר
), טעימים וטובים. היום, בעוברינו באזור התעשייה החדש של נתניה, ראינו כי נפתחה גם מסעדה. מנה ראשונה של פירות ים (קלאמרי, שרימפס ומולים ברוטב חרדל ושמנת), הייתה סבירה. מנה עיקרית - 300 גר' סינטה (שהוזמנה בדרגת מדיום והגיעה רייר) שוב ברוטב הנ"ל. רעייתי שביקשה את הסינטה מדיום + ברוטב מרסלה, הביאה לעיקום פני המלצר (ממש כמו בסמיילי
הזה), באומרו כי זה לא מקובל להחליף רטבים, והגיע בדרגת רייר אף הוא. המחירים - סבירים. 59 ש"ח למנה הראשונה. 82 ש"ח לסטייק סינטה (מבצע השבוע היה תוספת של כוס יין אדום לא מזוהה ולא טעים). האמת? (והכוונה היא חוות דעת אישית שלי בלבד) -
אנחנו בכל אופן, לא נשים פנינו למסעדה זו שוב בקרוב, וחבל שנשארנו עם טעם מר. חגי
מקומן כאן. וככה, חזרתי עם רעייתי ובתי, ממסעדה חדשה יחסית, שהוקמה ע"י משפ' קצבים ותיקה בנתניה, וכוונתי היא ל"רובינשטיין". למעדני רובינשטיין, התוודאתי כבר לפני מס' שנים, ואין ספק, כי הנקניקים, והסטייקים (בעיקר אלו העשויים מבשר