נראה לי שגיליתי את אמריקה

• פותח הנושא or83
  • פורסם בתאריך

or83

New member
נראה לי שגיליתי את אמריקה

אני לא יודע אם מישהו בפורום מכיר את זה, אבל חבר ברמן לימד אותי משהו. מכירים את הלקוחות שמבקשים לחזק את הוודקה רד בול? בטוח מכירים. כל מה שצריך כדי שזה לא יקרה זה לשנות שלב אחד בתהליך ההכנה (המסובך גם ככה...) 1.לשים קרח 2. לשים וודקה 3. לשים קש! ככה הקש מתמלא בוודקה 4. להוסיף את הרדבול ככה השלוק הראשון הוא וודקה והלקוח מרוצה שפינקתם אותו בהמון וודקה. אני הייתי בשוק כשהוא נתן לי לטעום את ההבדל וישר רצתי לספר לחבר'ה. נכון מגניב?

moon light9

New member
אוך אור אתה כזה חמוד :)

דווקא ממך לא ציפיתי לכזאת התלהבות מהקטע הזה :) מדברים על זה הרבה בזמן האחרון... לי זה תמיד נראה ברור ועכשיו אני מגלה שמסתבר שזה איזה טריק מקצועי :)

or83

New member
מה לא ציפת להתלהבות?

זה קטע אדיר! אני לא מבין איך לא ידעתי על זה עד היום. אני מתחיל לעשות את זה עם כל גרייגוס קרנברי שאני מוכר (לכם יש ערסים שמחזירים וודקה רדבול, לי יש כושים שמחזירים Goose and Cran)

moon light9

New member
חחח... אתה כזה מותק!

עכשיו אני מבינה את ההתלהבות, גם אני במקומך לא הייתי רוצה שכושים יבקשו ממני לחזק :)

tal1g

New member
גם בצורת המדידה תשחק

כך שיחשבו שפינקת וזה יתבטא בטיפ בעיקר אצל "חצילים"

or83

New member
זה כשהם שותים הנסי

או בצורה היותר פופולרית של המשקה, הנסי XO ביי בריז. הקוטפי כותנה האלה...

Symbolic

New member
חח גמרת אותי

אנשים אפשר להיות קצת קלילים ולא לקחת כל דבר קשה אגב אומרים "כושונים" לא כושים חח סתם.

or83

New member
זה רק אני או שקראת לי "מאמי אמיתי"?

אמנם רעיון גדול אבל אחי מה נסגר? (בצחוקיה כן?)

D221

New member
וואוו

אף פעם לא ראיתי שמוזגים קודם את הרד בול

תמיד את הוודקה אבל מה זה משנה כל מי שאני מכירה מערבב את המשקה לפני שהוא שותה אותי בכלל לימדו להרים את הקש ואז להחזיר ולערבב יכול להיות שזה ההבדל ולא כולם מערבבים כמוני?

למעלה