נראה לי שהגעתי למסקנה

adida5

New member
נראה לי שהגעתי למסקנה

חד משמעית מה גברים רוצים... שיפנקו אותם שינפחו להם את האגו שיעיפו עליהם מילים טובות שיתנו להם שקט חופש ומרחב. זהו אין מה להוסיף חוץ מיזה הם לא רוצים כלום...חחחחחחח סתם סתם

k e r e n m

New member
מה את אומרת?

רק גברים רוצים את זה? מעניין אני בחורה ומצאתי את עצמי חושבת אותו הדבר גם לגביי..
אז בואי לא נתיימר לנתח אף מין (גברים או נשים),כל אדם לגופו של עניין אין כאן מקום להכללות מיותרות,בטח לא בגילך...

k e r e n m

New member
מה קרה תומר...

הפכת לדובר בזמנך החופשי?
ויש כאלה כמוני שלא יפרשו את דבריה כהתלוצצות,וכשכותבים בנט ומתכוונים להתלוצץ שמים אייקון שיגרום לנו להבין שזה אכן נכתב והתכוון להומור...(מי כמוך יודע)

k e r e n m

New member
אם פיספסתי את ..

ה- חחחח כנראה שזה לא היה מודגש כ"כ שכן אני רגילה להשתמש באייקונים...וחוץ מזה גם כשהכוונה היא הומור זה לא ממש מצחיק אותי...

adida5

New member
וואוווווו...מה קרה???

לחץ לחץ חחחחחחח חבר'ה לא להילחץ רק צחקתי קצת..מותר לא? או שבגלל שערפאת גוסס אסור? חחחחחחחחחח מתה עליכם אל תקחו דברים אישית...בואדי שכל אדם לגופו ןבטח ובטח שגם אני רוצה את אותם הדברים...סתם צחקתי

k e r e n m

New member
"בלאגן איתה"..

מה אנחנו מכירות מאיפה שהוא אדידה? אז אני מבקשת לא להיסחף....

adida5

New member
יודעת מה???

בגלל שאת מזל סרטן אני מאמינה שזה בא לך מאיזה מקום אחר כל העויינות שלך..אז שמעי אני סולחת לך..למרות שאת בטח לא חושבת שיש על מה..ובכל זאת תעשי חיים ואל תביישי את המזל שלנו...אנחנו מזל רגיש אוהב מפרגן ונדיר!

k e r e n m

New member
תשמעי...

את ממש מצליחה לשחק אותה יפה,"כאוהבת אדם ושלום" אבל דווקא אנשים שנוקטים בגישה כמו שלך מתגלים כבאמת עויינים הכל אצלם מסתתר מתחת לפני השטח...אז תפסיקי לעייף אותי עם הפסיכולוגיה בגרוש שלך.ואם על לבייש את המזל עסקינן,תקראי את התגובות הלא אינטליגנטיות שלך בלשון המעטה ותגידי לי מי מבייש ואת מה....ובאופן כללי באמת תחסכי לי את התגובות שלך שלא קשורות לכלום...
כי את לא מכירה אותי לא יהיה לזה סוף...

למעלה