נראה לי שהגעתי למקום הנכון!!!

debbyarden

New member
נראה לי שהגעתי למקום הנכון!!!

שלום לכולן שמי דבי ואני אמא של ירדן בן העשרה חודשים וחצי. שירי אנחנו מכירות מפורום הנקה של אסתר. עקבתי בעיניין רב אחר הדיון על גנים . אחרי התלבטויות רבות החלטתי להכניס את ירדנוש לגן רק באפריל שנה הבאה שהוא יהיה בן שנתיים. הוא עכשיו עם חמתי שאני מאודדדדד מרוצה ממנה וירדן מאוד אוהב אותה. במקביל התחלתי להתעניין בגנים ואני כרגע בתהליך של הכחשה ומאןדדדדד קשה לי לחשוב על גנים אך התחלתי לקחת פרטים. למנוסות: 1. על מה חשוב להתמקד בביקורים???? 2. אילו גנים מומלצים באזור חיפה ונשר? המון תודה על התשובות ואני שמחה שהגעתי לכאן ליליה טוב דבי

אם את חיפאית במקור

ומחפשת גן פרטי - אני ממליצה על הגן של חוה ברח´ שאול ממש בפינה. גן משגע, גננת מהממת, צוות נהדר וחם מאד. הגן ממש מודרני על כל המשתמע בו והוא גם מוסיקלי. אם תרצי פרטים נוספים פני אלי. כמו כן ממליצה על מעון נעמ"ת בנווה שאנן גם כן - אם כי יש מעונות נוספים רבים בחיפה - גם שם הצוות היה נפלא והבנות שלי אהבו שם כל רגע (למרות שהיו גם נפילות).

רותי ע

New member
קודם כל - ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif

לגבי גנים-יש מאמר במאמרים לגבי בחירת גן, אילו קריטריונים חשובים. תוכלי למצוא גם במאמרים את המדריך למשתמש עם הסברים על מבנה הפורום ואת רשימת ימי ההולדת של ילדי הפורום אליה אשמח לצרף את יום ההולדת של ירדן.

למעלה