נראה לי שההודעה

John LennonS

New member
נראה לי שההודעה

הזו יכולה לעמוד בפני עצמה חוץ מזה חשוב לי שיראו אותה אז ככה, לגבי פול והרעיונות פה. מקרטני, ראיתי שהצעת לפרסם בכול הפורומים הודעה. לדעתי זה לא יעבוד, כי אנשים לא יתיחסו אליה. לעומת זאת אני מציע לכול חברי הפורום, או לפחות לכל מי שרוצה לנסות לעשות מהפכה שקטה. לכתוב כמו שאני כתבתי בחתימה שלי:
להביא את פול מקרטני לארץ
או בניסוח דומה או משהו בסגנון. זה יכול להיות שקט אבל ישימו לב לזה אני מניח, כי אנשים קוראים את החתימות האלו לפעמים, וכך כל פעם שתכנסו לאתר ותכתבו משהו אנשים יראו את החתימה, לפחות כך נראה לי, או כך שאני מקווה. ואפשר להוסיף בחתימה בסוף קישור לאתר שאומר: "בואו לחתום כדי להביאו לארץ" ולתת כתובת איטרנט בסוף, מה אתם אומרים?

ל נ ו ן

New member
וברוח אידיאליסטית זו

בטרם נשב כולנו על המקלדת ונציף את פול קשישא בבקשות ותחינות שקשורות לעובדה שגם לנו מגיע לחזות בפלא שנקרא "אחרי 35 שנה , 30000 אלף איש עמדו בפארק הירקון ושרו yesterday בצוותא עם פול" . אולי כדאי להתחיל את המהפכה בקטן יותר ,ממש בזעיר ... ולא לגשת ישר לגדולים מכולם . זה צריך להתחיל עם אחד ,אריאל שרון , שאחראי על חלק מהדברים שקורים פה .. אפשר להמשיך עם חבריו השורקים והמנפנפים בבקשה ותחינה שגם לנו מגיע לראות פה חיפושיות ומשחקי בית של הנבחרת , כך שאולי כדאי שיביאו הנה קצת שלום ( אפשר לצטט את Imagine , ואם זה לא יעבוד אפשר להשתמש ב Run for your life ) אחרי זה אולי להפנות בקשה דומה לצד השני , אחרי הכל , אני משוכנע שגם הם ישמחו לצפות בפול קשישא מבצע את The long and winding road בפארק המופעים של שכם ... אם זה יעבוד ... אני משוכנע שלא יעבור הרבה זמן שעד שנזכה לחזות את הפלא , אמנם 35 שנה מאוחר מהרצוי , אך גם זה משהו ...

אם כל זה יקרה

נראה לי שנוכל לראות גם את הריסון ולנון יחד פול בפארק ואת רינגו מקיש בתופים, ביננו, יותר קל להגיע לתחיית המתים מאשר לגרום לארבעתם להופיע או לשלום להגיע עד לפינה הנידחת שלנו
The long and winding road, indeed

John LennonS

New member
זה לא לפורום אקטואליה?

כן, ללא ספק צריך לדבר עם האיש הרם שלנו, שמשקר אותנו לאחרונה יותר מידי… בוש כנראה אמר לו:"the money or your lives". (Boney M-Ma Baker לאלו שלא זיהו...) ופתאום הוא הפך את עורו. ועכשיו נחזור לעיניינו, בזמן הקרוב (וגם הרחוק יותר) לא ניראה שיהיה שקט. את נבחרת ישראל נעודד מרחוק, את התיירים נבקר אצלם במדינה ואת פול כנראה נראה רק בניו יורק (או ליברפול נכון לעכשיו), אבל: "If there`s a will there`s a way".

לא סתם הודעה

לבקש מהנהלת הפורומים להודיע אותה. וגם לבקש מתפוז להריץ את הקשרים שלהם.

Another Girl

New member
אם תרצו ...

אין זו אגדה. אבל קודם חייבים לאסוף קצת יותר מ-8 חתימות כדי שנוכל לפנות בכלל להנהלת תפוז או לכל גורם אחר...לא כך?

John LennonS

New member
אמת לאמיתה

ולכן אני מציע לכולם לעות כמוני, ואחרי שיהיה אתר להפנות בתוך ההודעה לאתר שבו חותמים על העניין, זה לא רעיון נחמד?

ל נ ו ן

New member
Imagine

למה להסתפק רק בהבאתו של פול?? אם כבר אנחנו מתעסקים בכמיהות , זה הזמן לארגן עצומה להחזרת ג'ון וג'ורג' לחיים , איחוד הביטלס , והופעה של ארבעת המופלאים (הפעם זה ללא ספק יוגדר כפלא אמיתי) על הגג של מגדלי עזריאלי. ואחר כך , אם אפשר , אולי הופעה פרטית אצלי בבית (אני אהיה אחראי על טיגון הדגים ותפוחי האדמה) ... למעשה ... אני הייתי הולך על עצומה לבנייתה של מכונת זמן , כזו שתחזיר את כולנו לשנת 1965.. שמעתי שבאותה שנה נערכו יופי של הופעות ...

למעלה