נראה לי שהיהודים התמסחרו

locrian

New member
נראה לי שהיהודים התמסחרו

שמעתם שהולכים להעביר את הלידה של אורית בשידור חי בסלקום.! רק למי שמשלם על "החבילה" הזאת .. ולא רק זה ,בגלל שהשירים של היהודים באלבום הזה ארוכים , באלבום הבא סלקום חתמה עם היהודים שכל השירים מקסימום יהיו 3 דקות כדי שיהיה יותר נוח לשמוע בפלאפון, אגב ובמקום התאורה הצבעונית של היהודים בהופעות יהיה להם כל ההופעה מעכשיו תאורה סגולה, וניתן יהיה לרכוש כרטיסים רק דרך SMS..ודבר אחרון - המגן דוד של היהודים הפך לכוכב מעכשיו .. מישהו בא מחר לקנות מניות של היהודים , סבב ההופעות שלהם בארץ לא משהו נכון.. ? בתמונה - היהודים ברגעים יותר שמחים....

eliavtu

New member
כן כן

ואורית תקרא עכשיו אורית "סלקום" שחף במקום טיטי ברור.

eliavtu

New member
<הבהרה>

אני לא באמת חושב שאת מכוערת - אף פעם לא ראיתי אותך. ולא אמרתי את זה כי שרשרת את ההערה שלך ספציפית לי - לא ממש אכפת לי. <אני מניח שגם לך לאכפת>. הקטע הוא שההערה שלך הצחיקה אותי אז החזרתי לך ההערה טיפשית חזרה.. כי להגיד "וואי גבר, חלש ביותר", זה כמו להגיד לבנאדם שהוא מכוער - שתי הערות שלא יכול לצאת מהן כלום, חוץ מלהעליב את הבנאדם. <לא שאני נעלבתי חח.. אבל העיקרון> זהו, סורי על החפירה
פשוט לפעמים אנשים לא מבינים ו/או נעלבים מהציניות שלי אז.. הבהרתי.

נשמת

New member
איזו חפירה ../images/Emo6.gif

ועל אמור מכוערת פחחחחחחחחחחחחחחחחח

חחחח

דונט וורי לא לקחתי קשה ובטח שלא נעלבתי, ולכן גם היה הסמיילי.. שנבין שנינו שהכל בהומור :) בואנה גבר, אנחנו מתקשרים.. [ואמור
]

למעלה