נראה לי שהצלחתי....
ד דיקידאק New member 7/11/04 #2 הייייייי הצלחתייייי ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif יש עכשיו המון תמונות.... מה לשלוח?
הייייייי הצלחתייייי ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif יש עכשיו המון תמונות.... מה לשלוח?
R RenanaD New member 7/11/04 #13 תמונות מהממות!!! תודה רבה!!! את מוזמנת להעלות אותן גם לגלריות הפורום... שיישאר לדורות
ד דיקידאק New member 7/11/04 #14 ואת זה עושים.... איך??? עד שידעתי איך אני מעלה את התמונות האלו יצאה לי הנשמה! חחחח אבל היה שווה.
R RenanaD New member 7/11/04 #16 בהחלט, כולנו נהנים! כדי להוסיף תמונה לגלריה: "גלריות" (שורה כחולה למעלה) "הוספת קובץ" (מתחת לתמונות ולמספור הדפים) בוחרת קטגוריה, נותנת שם לתמונה, (לא יודעת מה לעשות עם ה-"הפוך קובץ ללינק"), "עיון" כדי לבחור תמונה מהמחשב שלך "שלח קובץ".
בהחלט, כולנו נהנים! כדי להוסיף תמונה לגלריה: "גלריות" (שורה כחולה למעלה) "הוספת קובץ" (מתחת לתמונות ולמספור הדפים) בוחרת קטגוריה, נותנת שם לתמונה, (לא יודעת מה לעשות עם ה-"הפוך קובץ ללינק"), "עיון" כדי לבחור תמונה מהמחשב שלך "שלח קובץ".
R rifkin1 New member 8/11/04 #17 תודה על התמונות ! יש גלרייה שלמה של כל החקנים בשדרה ויש שם את כל התמנות האלו.