נראה לי שהקאזה הזה עובד עלינו

רונה9

New member
נראה לי שהקאזה הזה עובד עלינו ../images/Emo46.gif

חשבתי שהתפטרתי מצרה אבל לא !! אני מגלה עוד תוכנת ריגול בשם cydoor במחשב שלי וכל מיני ישומים ברקע cd_load.exe וכ"ו ששיכם לאותה תוכנת ריגול . לא התקנתי כלום לאחרונה חוץ מקאזאה !!!!!! נכון שיש אפשרויות בחירה של התקנת התוכנה + ישומים כלשהן כמובן שהורדתי את כל הV והשארתי להתקין רק את קאזאה !!! אבל מה שקורה שקאזאה מתקינה ללא ידיעת המשתמש תוכנות ריגול וזה בדוק ! חוצפה ממדרגה ראשונה !!!! עכשיו אני צריכה לשבור את הראש איך מעיפים את הcydoor הזה .

IBZ

New member
לא מעט תוכנות שיתופיות

מתקינות גם את התוכנות הללו,ולפי מה שהבנתי את בבעיה,כי קאזה מתקינה את התוכנה וכשמנסים להסיר אותה היא גורמת לבעיות ברוב המקרים,לכן גבי את הרגיסטרי(את הקבצים SYSTEM.DAT +USER.DAT שנמצאים בתיקיית WINDOWS) ,אחרי כן בצעי מה שרשום באתר הבא,יש שם דברים שיפתיעו אותך ולידיעתך,כמעט כל התוכנות השיתופיות (שיש להן חלון פרסומת אבל לא רק...) מכילות תוכנות SPYWARE......

רונה9

New member
די אל תפחיד אותי איזה בעיות יכולות ../images/Emo7.gif

לקרות אם אני אמחק את הקבצים שנתת לי בלינק ????? ולמה הם לא כותבים שיתכן בעיות בגלל המחיקה ?

IBZ

New member
אני לא מפחיד אותך

סליחה אם הפחדתי,מעולם לא קרו לי בעיות בהסרות של תוכנות שכאלו אך קאזה ידועה בכך שהיא מתקינה את הSPYWARE במקומות מסובכים במערכת,בכך שאת מעתיקה את קבצי הרגיסטרי את פותרת את עצמך מהתקנה מחודשת,כי במקרה ותקרה בעיה את פשוט מעתיקה את הקבצים חזרה לתיקיית WINDOWS וחזרת לנקודת ההתחלה,בצעי מה שרשום בלינק,ואחרי כן התקיני פיירוול שימנע מתוכנות שכאלו לגשת לאינטרנט ,אפילו והן מותקנות אצלך(את פשוט חוסמת את הגישה שלהן לאינטרנט)

רונה9

New member
אבל לפי האתר שנתת לי למשל , האם

קיים חשש לתקלות או בעיות ? ומה זה בכלל הCYDOOR הוא עושה בלאגן במערכת ???

למעלה