נראה לי שזה המקום ללמוד

7נתי7

New member
נראה לי שזה המקום ללמוד

איך עושים את זה? איך חיים ללא מינוס? מרויחים לא רע ולא חיים ברמה ממש גבוהה ובכל זאת מינוס עד המסגרת ועוד קצת. החודש לא יודעת אם אוכל למשוך מזומנים נחייה על אשראי,שרק יגדיל את מעגל המינוס איך נגמלים מתאוות הקניות? תאורטית אני מניחה שלגזור את כרטיס האשראי יעזור אבל אז איך נקנה אוכל ומטרנה? אני בזבזנית כרונית שוקלת ללכת לטיפול בנושא.נראה לי שזה עבר את גבול הטעם הטוב. מהיכן מתחילים??

goldy

New member
רק אל תעלבי לי

כשנשים מכורות לקניות זה אומר שחסר להן משהו בחיים. האים את מקבלת ריגוש מליראות את הפלסטיק מגוהץ? האים את קונה זבל או דברים שימושיים? יש לך עבודה? את מרוצה מהקשר עים בעלך \ חברך? את עוסקת בתחביבים?

7נתי7

New member
לא נעלבת,חושבת שאתה צודק

ברור לי מאיפה זה בא כל השופינג הזה,בהחלט שוקלת טיפול בשורש הבעייה. תודה

dolfin21

New member
הודעה|

יש לי המון תחביבים שאני הואבת לעשות. למשל:לישמור על ילדים קטנים.

לקשמי

New member
נראה לי שכבר ענית לעצמך...

"שוקלת ללכת לטיפול בנושא". את מודעת לכך שיש לך בעיה, שוקלת טיפול, אז go for it. ויחד עם זאת חשוב לזכור שטיפול יכול להצליח רק אם את ממש לוקחת על עצמך את מלוא האחריות וההתחייבות לעזור לעצמך. אם גם הטיפול כרוך בהוצאה כספית, הרי זה מצוין: את הכסף שאת מוציאה על קניות ובזבוזים, תוציאי על הטיפול ואת כבר בחצי הדרך. בהצלחה!

7נתי7

New member
צודקת,תודה

אני בדרך,מנסה לעבוד על עצמי ולעצור את הקניות.אם לא אצליח לבד,אקח לי עזרה.תודה

ariri

New member
לנתי

לפי דברייך הבעייה אינה רק שלך אלא מישפחתית. ויש כאן בעיית ניהול והבנת כלכלת המשפחה. עיקר ההבנה החסרה היא המחירים שאנו משלמים על התנהגות שגויה, מול הרווחים המשפחתיים לחיים בפלוס. הבעיה הכלכלית גולשת לבעייה נפשית ומערערצ את התא המשפחתי. ניתן וכדאי לטפל בזה, ככול שתקדימי כך יוטב.

7נתי7

New member
גם את צודקת,

אני לא לבד כאן אבל אני חלק נכבד מהבעייה........ השינוי יתחיל בי ורק אחכ אבוא לב זוגי בטענות.

ariri

New member
נתי

טענות תשאירי למי שאינו מקבל על עצמו אחריות. אני בכלל לא בקטע של טענות, כי אז מתעסקים עם העבר במקום להתכונן לעתיד. אני מציע שותפות ותמיכה הדדית כי זה לא עניין ליחיד במשפחה שלך. 1+1=3 סינרגיה כך קל יותר להתמודד ונכון יותר.

7נתי7

New member
התכוונתי שקודם כל

אשתלט על עצמי ואחכ ארגיש שיש לי זכות דיבור בכלל. אני הבזבזנית העיקרית.רוב הבעיה היא בי.לכן לא מרגישה שיש לי מה לומר לו בכלל. יחד,נשלב כוחות ונצטמצם וזה בעיקר תלוי בי. אין לי טענות אליו,אם השתמע מדברי,לא הסברתי עצמי נכון

ariri

New member
בהצלחה../images/Emo50.gif

אם תצטרכי עזרה או סיוע יש לך כתובת.

7נתי7

New member
תודה,../images/Emo51.gif../images/Emo140.gif

חיממת לי את הלב,תודה על התחושה שיש לי כתובת כאן. נתי

למעלה