נראה לי שזה מצדיק שרשור

Ricca

New member
לדלוריתי

אין דבר כזה חוקן, זה פיקציה.. ואיזה מנוול קולנועי יצא לך?

זה היה משעמם כמו ערוץ 1 ביום שישי

כמו הפריזורה של פנינה רוזנבלום כמו במבה לא טריה כמו מרכז פתח תקוה בשישי אחרה"צ כמו סנדויץ' בקפיטריה של בית חולים

א י ל ה

New member
אני בכלל

המחשב שלי אילם. כןכן, הוא לא מוציא הגה. מכסימום כחכוח פה ושיעולון שם, אבל לא יותר. פליטה של ביט שלא התעכל כראוי פעם ב... אבל זהו. באמת זהו. כזה הוא מחשבי, ואני אוהבת אותו בזכות זה ולמרות זאת. ולא, לא הועילו לא צבא המלך ולא הסוסים, ולא החזירו למחשבי את יכולת הסאונד המקסים. אז הנה, לא רק שאני לא קוראת עיתונים ולא מקשיבה לחדשות באופן פעיל, אני גם המחשב שלי לא צועק עליי באמצעות מאוס-אובר תמים, או פרסומת קופצת לרוחק משעשעת, או אתרים מזמרים כאלה ואחרים. עם הזמן, למדתי לזהות אתרים שיש בהם סאונד, ולסגור אותם מבעוד מועד, שכן מה לי להתבונן בויז'ואלים מתרוצצים כשכל הנקודה ניטלה מהם והם, למעשה, רק חצי בנאדם. וחצי משוגעת. היום מספיקים לי רמזים מעודנים בלבד בשביל להבין מה שכל בר דעת אחר פשוט שומע. ככה זה בעולם. הטבע דרכו לפצות על פגם בחוש אחד, בפיתוח חוש אחר. במקרה שלי התפתח אצלי מאוד חוש האינטליגנציה. וזה מה שקרה לי עם האתר שלך, לריסה. זיהיתי בו סאונד חבוי והבנתי מיד שלא לי הוא נועד. לכן הותרת אותי תוהה. אנגלית אני דווקא מבינה לא רע, צנונית אני לא, כי בדקתי במראה ואין בי ולו מילימטר אחד סגול עם שפיץ, יבשה אני לא יכולה להיות, זה בגלל העניין עם המקלחות, שלא ניכנס אליו כרגע, ואז מה נותרתי? לאן אשתייך? כיצד אסווג? איך אתוייג? האמנם נגזר עליי להישאר מבוישת בצד רק בגלל שהמחשב שלי מאותגר צלילית? האמנם? הא?

Ricca

New member
אוי איך שפיספסת..

האתר יודיע לך בקצרה לאן את משוייכת, תתעלמי מהחרדות שלך לגבי סאונד ועלי לסיבוב.

סיטרא

New member
גם ביני ובין מחשבי

נרקמת לה סימביוזה עדינה. איפשהו, ברכיב מטה-פיזי כלשהו, אי שם במחשכי התהומות של ההארד-דיסק, מקום בו לא דרכה עדיין כף רגלו של האדם הלבן, שורץ לו וירוס קטנטן שבימים כתיקונם היה מהלך עלי אימים, אלמלא היותו ידידותי לסביבה ולמשתמש. ברבות הימים אף נוצרה ביננו הבנה משותפת והערכה הדדית. הכל התחיל בסריקה פשוטה של אחד האנטי-ווירוסים הזולים האלה הניתנים להורדה חינמית בכל אתר ואתר, האנטי התריע על worm מסוג מה-שמו, תת-ז'אנר כלשהו. כשנתתי פקודה פשוטה, לכאורה, למחיקת אותו קובץ קוקי, הופיעה הודעה מלבבת ומחורזת היטב שכללה קללות עסיסיות בשפה הבינארית (הידעתם ש0100010001010110101010001111 משמעו "ערוות יולדתך המשתגלת בסתר המדרגה!" בבינארית ארכאית, עם התפשטות הסלנג בהשפעת הפריפריות, ניתן לתרגם זאת כך: "ססססאמא'שך המוצצת!", נעזוב זה כעת), והודעות מעליבות אחרות שטענו כי הזכרון שלי לא משהו, וקצב העברת הנתונים בלוח אם שואף ל- CPU במהירות של X מגה הרץ, שהם בעצם מחצית מ-Y המגה-ביט. הרמתי ידיים. כיביתי את המחשב. גלגלתי ג'וינט. הדלקתי את המחשב. הרצתי סריקה נוספת, אותה תוצאה, לא ניתן למחוק רכיב DLL. נו, שוין. שישאר. מאז ועד היום אותו וירוס מקנן אצלי במחשב, שולח לי מסרים אישיים, מזכיר מדי כמה ימים את קיומו הבלתי אפשרי, דווקא התחלתי לחבב אותו לאחרונה, הוא משמש לי כוירוס מחמד, כעלה תאנה, כמתריע בפני אחיו הוירוסים - "אחים שלי, פה זה תפוס, נסו במחשב הבא," והם עונים לו, אגב גלישה עולצת: "תודה, אחשלי, תהרוס לבן כלב הזה את המחשב, תפרמט לו את כל סרטי הפורנו שהוא הוריד בשנה האחרונה, אנחנו נמצא לנו דג שמן אחר!". והוירוס שלי (שמיל קראתי לו) קורץ לי אחר כך בעין עצלה ומלמד אותי קללות עסיסיות בבינארית המג'וברשת שלו.

Ricca

New member
לי אין מחשב..

שתדעו לכם, זה לא קל כשאין לך מחשב, זה כמו להיות מעשן בלי סגריות במסיבת מתגייסים בקיבוץ. אתה משנורר כי לכולם יש סיגריות, ומה? תלך עכשיו בגשם עד לתחנת דלק לקנות במכונה? אבל עדיין, מה שתקבל זה נובלס, וגם כולם יפתחו עלייך עין בגלל שביקשת. אז ככה אני, מחפשת מחשבי זונה לגלוש מהם, מתחילה להוריד תוכנות, לשנות הגדרות, פותחת לעצמי פייבוריט בכל מחשב חדש שאני פוגשת. טביעת אצבעי מופיעה כבר על כ- 100 מחשבים בארץ ובעולם. בעוד חודש, הבטחתי לעצמי אני אלך לחנות המחשבים לקנות לי מחשב. תרומות יתקבלו בברכה למספר חשבון בנק שיועבר במסרים לרציניים בלבד. יום טוב.

סיטרא

New member
אין מחשב?

השתמשו בפאלם-פיילוט! מדאחקותיה של אנטואנט, הצ'יפית האסקימואית הראשונה.

Ricca

New member
אוי חבורת יבשים שכמותכם..

אם זה בגלל שאתם לא מבינים אנגלית מילא, אני מסוגלת לסלוח, באמת, אני אדם סלחן, רחמן, ונעלה.. אבל אם זה כי אתם צנונים חסרי חוש הומור, זה כבר מתחיל להיות קשה, אני חושבת שלכולכם מבוטל באופן מיידי המנוי לחוקן, ומוחלף באופן מיידי ל-nrg מעריב.

סיטרא

New member
אני באמת לא הבנתי את האנגלית,

אבל יש לי תירוץ - הכלב אכל לי את הבבילון. מה זה החוקן הזה שמוזכר פה בתדירות כל כך גבוהה, עד כי זר אם יקלע אל הפורום שלא מרצון, יהיה משוכנע ש"חוקן" זה נדבך חשוב בשפה העברית?

קפת

New member
זר כי היה נקלע לכאן

מיד היה מקבל חוקן. החוקן הוא מזור לכל צרי. משפעל את מטבוליזם, משפר את התפקודים הקוגניטיביים, ותורם לשלוות נפשו של המגלומן. מעורר את הגוף והנפש, את המעיים והמוח. משתתפי הפורום הקבועים זכאים למנוי לחוקן על בסיס שבועי והמהדרין מרחיבים את הזכאות לטיפול על בסיס יומי. בפורום זה החוקן הינו זכות שהיא חובה. אילו מלים שוב לא הבנת, לריסה?

סיטרא

New member
התמונה מתבהרת קמעה קמעה,

עקב אחר אגודל, זעיר פה וזעיר שם. הפעם האחרונה בה התנסתי בהתקן תת-רקטומאלי, הייתה בעודי בן תשחורת עול לימים, כשתלתלי זהב כסופים ירוד ירדו לי עד הטיטול. חוויה זו אצורה במוחי היטב בהולוגרמה צבעונית תלת מימדית, שכן אמי שתחיה הקפידה על תזונה בריאה, על דייסות קווקר ועל שמן דגים עם נץ החמה. אחורי תזונה כזו כל בריא בגופו בדימוס יזדקק לשאיבת שומן מיותר ממורדות המעי הגס . אולם פה בפורום המגלומניאדה (מילים עם הסיומת "יאדה" חביבות עלי במיוחד, בהשפעת האולימפוסיאדה ובהלת הזהב של פרידמן, שכידוע ניצח את יריבו האנטישמי בתחרות טילי שיוט וכו', בלה-בלה, יאדה-יאדה) מן הראוי היה לפטר את התזונאים לאלתר, וכך לחסוך מעט בהוצאות החוקן, ודבר ידוע הוא משחר האנושות (חרה עם, חייב לציין) שהמטבוליזם מתחיל בתזונאי/ת. עיצומים גם בשאר ענפי המניה השונים. דוגמאות לא חסר: - בפורום גרפומניה הצטמצמו בהוצאות, והכותבים התחילו לקבל משכורות פר פיסקה, ולא פר שורה כפי שהיה נהוג. - בפורום פירומניה הוטלו קיצוצים קשים, במקום בבנזין 95 המסורתי, צוו המשתתפים להתחיל להשתמש במזוט תוצרת הבית גם כבחומר בעירה. - גם בפורום קלפטומניה נפלה שלהבת, גונבה השמועה לאוזני שגנבו אותה. - בפורום נונסנסים הוחלט להוציא אל מחוץ החוק את המילה הכתובה. - בפורום חצילומניה החלו לצרוך קישואים על בסיס קבוע.

סיטרא

New member

כשעברתי בשנית על הודעתי, שמתי לב לדבר תמוה - נכתב: "עקב אחר אגודל", והרי הביטוי המקורי טוען: "עקב בצד אגודל". לא העלגות היא שדיברה מתוך מקלדתי, זוהי ההתנסות. נסיון החיים הקצרצר שלי לימד אותי כי כך אנו פשוט צועדים משחר האבולוציה, צעידה שיש בה משום הצמדת העקב אל סופו של האגודל, ולא חלילה לצידו. אגודל לא קובע. יאפ.

Ricca

New member
משחר האבולוציה-

רק המהלכים על חבל הולכים עקב לפני אגודל.

א י ל ה

New member
המהלכים על חבל

ודוגמניות המסלול. מה שבא קודם ומה שיותר נעים לעין.

Ricca

New member
איזה צירוף מקרים..

בדיוק אני צופה בדוגמני מסלול בערוץ האופנה. שזה הכי נעים לעין..

מה אעשה עכשיו עם אבחנה שכזו?

איזה מאפיין דומה יכול להיות לי ולטאז חוץ מהפרווה והשאגות!?!

למעלה