אוקי אז ככה+עוד תמונה../images/Emo72.gif
כמו תומס גם לי אין מושג מה קורה אצל MTFים שלוקחים הורמונים, למרות שאני נוטה לחשוב שלא קורה... בקשר לFTM אני יכול להגיד לך בבטחון מלא + ניסיון אישי שלא משנה כמה ואיזה הורמונים תקח, הפטמות נשארות בדיוק אותו הדבר. כאשר השד לא עלינו הוא בגודל כזה ששאיבת שומן לא תספיק על מנת לסלק את הרקמה העודפת, יש צורך בניתוח שפירושו חיתוך ולא משנה כרגע לפי איזו שיטה, וריקון התוך-הכל כולל הכל. כאשר הפטמות מוגדלות (כמו אצלי למשל) נוסף לניתוח שלב נוסף-דהינו הסרת הפטמות, הקטנתן ולא רק בהיקף אלא גם את המרכז , כלומר- הפיטמה עצמה (וכאן מתבטאת במיוחד היכולת המקצועית של המנתח) ושתילתן מחדש. בשלב הזה נוטים המנתחים לפספס: או שלא הקטינו אותן מספיק לפעמים יותר מידי,או שלא מיקמו אותן במקום הנכון, שהרי מיקום הפטמה אצל גבר הוא שונה במובהק מהמיקום אצל האישה. או שלא הצליחו לשמור על סימטריה בין שתי הפטמות, והכי גרוע זה, שהכל קורה יחד. גם דברים כאלו כבר ראיתי. זהו על רגל אחת אוקי בקשר לתמונה -היא צולמה אתמול,11 יום בדיוק לאחר הניתוח. הצלקות עדיין אדומות(כמובן) וישנן נפיחויות במיוחד באיזור של מתחת לבית השחי, שאמורות להעלם בשבועות הקרובים. מיקום וגודל פטמות מושלם בעיני לפחות.