נראה לי שזה עשוי לעניין כמה אנשים

Yaara77

New member
את היית פעם נגד הכללות

מה קרה - נדבקת ממני ? יש ויש - צריך לחפש לא תמיד כדאי ולא תמיד שימושי אבל צריך לשמור על תיחות מחשבתית לא ? חיבוקים יערה
 
נסיון לתשובות.

אני לא עונה בשם דוגי. יש כל מיני טכניקות של ניתוחים עליונים להסרת החזה הנשי ועיצוב החזה הגברי. את יכולה להעיף מבט באתרים של FTM למידע נוסף אבל באופן כללי יש שתי שיטות מרכזיות: בשיטה הראשונה עושים חתכים מתחת או לאורך החזה, מוציאים את כל החומר שיש בפנים, ממקמים את הפטמות ומעצבים אותן מחדש (או לא) ובשיטה השנייה עושים חתך קטן בפטמה (או ליד? אני לא בטוח), מוציאים משם את החומר וסוגרים עם או בלי עיצוב מחדש של הפטמות. קורה שהמיקום של הפטמות והעיצוב מחדש שלהם נראים לא משהו, ולכן חשש עיקרי לפני הניתוח (בנוסף לעובדה שמרדימים אותך, חותכים אותך, מוציאים לך, תופרים אותך) הוא שהמיקום והגודל לא יהיו תקינים. לגבי ההשפעות של טיפול הורמונלי, אני לא חושב, אבל אני לא יודע.
 

Yaara77

New member
../images/Emo24.gif צודק

אבל למה אתה עדיין במערה ? אולי תתקדם לבית על העץ, ותמציא את האש ? חיבוקים יערה
 
ללסביות מותר ../images/Emo3.gif

אם כי, ממני אתה לא צריך להעלב... לא רק בגלל שדיעה של לסבית לא נחשבת (לפחות אליבא דה טרופדואית) אלא גם בגלל שהגבר שאני מצאתי אהוב ומושך עד כדי להנשא לו (בעברי הרחוק) - היה משופם ומזוקן להפליא
. ואני בהחלט אוהבת אותו עד היום
 
אז

לגבי MTF אני לא יודע, לגבי FTM יש שבוחרים להישאר עם פטמותיהם הם, גם לאחר הניתוח (יש כל מיני פטמות לגברים ונשים, גדולות, קטנות וכו') ויש שבוחרים בעיצוב מחדש במסגרת הניתוח.
 

dougie

New member
אוקי אז ככה+עוד תמונה../images/Emo72.gif

כמו תומס גם לי אין מושג מה קורה אצל MTFים שלוקחים הורמונים, למרות שאני נוטה לחשוב שלא קורה... בקשר לFTM אני יכול להגיד לך בבטחון מלא + ניסיון אישי שלא משנה כמה ואיזה הורמונים תקח, הפטמות נשארות בדיוק אותו הדבר. כאשר השד לא עלינו הוא בגודל כזה ששאיבת שומן לא תספיק על מנת לסלק את הרקמה העודפת, יש צורך בניתוח שפירושו חיתוך ולא משנה כרגע לפי איזו שיטה, וריקון התוך-הכל כולל הכל. כאשר הפטמות מוגדלות (כמו אצלי למשל) נוסף לניתוח שלב נוסף-דהינו הסרת הפטמות, הקטנתן ולא רק בהיקף אלא גם את המרכז , כלומר- הפיטמה עצמה (וכאן מתבטאת במיוחד היכולת המקצועית של המנתח) ושתילתן מחדש. בשלב הזה נוטים המנתחים לפספס: או שלא הקטינו אותן מספיק לפעמים יותר מידי,או שלא מיקמו אותן במקום הנכון, שהרי מיקום הפטמה אצל גבר הוא שונה במובהק מהמיקום אצל האישה. או שלא הצליחו לשמור על סימטריה בין שתי הפטמות, והכי גרוע זה, שהכל קורה יחד. גם דברים כאלו כבר ראיתי. זהו על רגל אחת אוקי בקשר לתמונה -היא צולמה אתמול,11 יום בדיוק לאחר הניתוח. הצלקות עדיין אדומות(כמובן) וישנן נפיחויות במיוחד באיזור של מתחת לבית השחי, שאמורות להעלם בשבועות הקרובים. מיקום וגודל פטמות מושלם בעיני לפחות.
 

dougie

New member
נראה לי שזה עשוי לעניין כמה אנשים

אז בשבוע שעבר עברתי טופ סרג'רי בגרמניה אצל מנתח פשוט גאון נחשב לטוב ביותר בגרמניה... לפי דעתי אפילו יותר מזה בית החולים---> מלון 5 כוכבים והכל בעלות כוללת של 2500 יורו מחר אני מסיר את הפלסטרים
 

Yaara77

New member
וואללה - חתיך

רק תיקח טסטוסטרון ותצמיח דשא למניעת ספקות חיבוקים והידדים יערה
 
תיזהרי עם העיצה הזו...

גברים הם עם הפכפך... היום שיער על החזה כבר OUT... זוכרת שפעם לכל גבר שכיבד את עצמו, היה שפם
ולא היה דיאודורנט? אח... איפה הם, הבחורים ההם...
 

dougie

New member
../images/Emo45.gif תודה לכולם

היום הסרתי את הפלסטרים מה שחששתי ממנו הכי הרבה לפני הניתוח עבר בשלום כלומר---> מיקום וגודל פטמות לא תקין... אבל יצא פשוט נפלא -בול פגיעה הצלקות נקיות ודקות יש עדיין נפיחויות פה ושם לא נורא זה אמור להיעלם בשבועות הקרובים. בקרוב אני אעלה עוד תמונות שבת נפלאה לכולם דוגי
 
למעלה