נראה לי שיותר חשוב קודם כל להעיף את רנין...

סאאפיר

New member
נראה לי שיותר חשוב קודם כל להעיף את רנין...

אלא אם כן יועמדו להדחה שני אנשים ואז שני ציפורים במכה... בכל זאת רנין הרבההההההההההההההההההההההההההההההה יותר נחשה משפרה... שלא תבינו לא נכון... אני לגמרי במחנה בובליל.. פשוט את שיפרה אני אוהבת לשנוא.. כמה שאני לא יכולה לראות אותה על המסך הרבה יותר דחוף להעיף את רנין... רנין היא נחש שחבל על הזמן... כל הזמן מקללת וצבועה פשוט נגעלת ממנה.. העיקר היא משחקת אותה נשמה טהורה...

יNOT

New member
../images/Emo13.gif ונניח שהיא כן מועמדת להדחה

מה בדיוק הטקטיקה שלך בשביל להעיף אותה?
אני משוכנע שהרבה בפורום יירצו לדעת את השיטה.

יNOT

New member
../images/Emo8.gif לא ממש השקעת בזה מחשבה, אה ?!

לפי ההיגיון שלך אתה צריך להצביע לכל שאר המועמדים להדחה? האם אתה יודע כמה פעמים אתה צריך להצביע לכל אחד? האם אתה יכול להיות בטוח מה מידת ההשפעה של הSMS שלך? (ראית פעם ספירת קולות של SMSים בתוכנית ?! ) האם אתה יכול לעשות ניתוח ענייני של ההצבעות הקודמות של הצופים, בשביל לבסס דפוס פעולה שיאפשר לך להצביע רק פעם אחת , או פעם אחת לכל שאר הדיירים מתוך מחשבה שזה ייגרום להדחת המועמד שאתה רוצה? שאל את קמבילי, למיטב ידיעתך אין דרך להדיח מועמד מהווילה, אתה יכול להאמין שאתה לוקח חלק פעיל בהדחות ולהנות מזה, אבל מעבר לזה אין שום הנחה שתומכת ברעיון שהצופה מסוגל להדיח מועמד מהווילה ! סיכוייך שווים בלוטו

סאאפיר

New member
תודה שכולם מתייחסים אליי כאילו אני גבר! ../images/Emo46.gif

אני אישה דאמט!!! ואתה!, תפסיק לרמוס אותי!!!
בכוח האמונה אפשר גם ככה!!!

kinga10

New member
היא הדמות הכי יהירה ומאוהבת בעצמה בתוכנית

חבל שלערבים יש יצוג כל כך לא מחמיא

צאטמן14

New member
סאאפיר

אם שפרה תעוף,,,תחשבי קצת חמודה מה יישאר לרנין לאון וצבר ההומואים ?? :) היא לבד תעלה במדרגות סמכי עליי אני תלמידו של הדורבן

למעלה