נראה לי שכדאי שתכירו

YogevLevi

New member
נראה לי שכדאי שתכירו ../images/Emo13.gif

אותי. נועה ביקשה ממני שבמהלך שהותה בקורס הדרכה שהיא יוצאת אליו אני ומי שמנהלת איתי את פורום צופים נשים עין על הפורום שלכם למרות שגם אני לא אהיה בבית יותר מדי זמן בחודש הקרוב (מחנה קיץ, קורס מסכם(או קורס הדרכה) ואילת...מנצלים את החופש שלפני הש"ש כמה שיותר....) אני אשמח להיכנס לפה מתי שאני יכול
אני אנסה להשתלב פה ושם מקווה שתקבלו אותי

YogevLevi

New member
אני ברמלה

אבל במקור אני במצפה רמון...אז אולי ביום מן הימים אני אראה אותך בתחנה המרכזית או משהו

YogevLevi

New member
*ממצפה רמון

ושאלה לי אלייך. יש אצלכם גרעינים עם מטרות שונות כמו אצלנו בתנועה או שאתם פועלים על אותו עקרון של התנועות הכחולות?

מהו עקרון התנועות הכחולות?../images/Emo3.gif

אני חושבת שיש אצלנו גרעינים עם מטרות שונות. לא בטוחה. אולי תוכל לפרט יותר?

YogevLevi

New member
אז ככה

לתנועת הצופים יש 11 גרעינים שדרכם אפשר אפשר לצאת לש"ש והם - אנ"ת אתגר הנהגתי במדבר המרכז הארצי לצופיות כפר הש’’ש נח"ל עתיד פנימיות קקל - צופים רעים תמורה מי שמעוניין יכול לקרוא עליהם פה אני רק אסביר על גרעין "קק"ל - צופים" כי זה גרעין שנפתח רק השנה וויקיפדיה לא כ"כ מעודכנת.... הגרעין עובד בשיתוף עם קק"ל, מעביר העשרות ויוצא להדריך בתי ספר וקבוצות בטבע. אני לא יודע להסביר עליו כ"כ הרבה כי הוא חדש ואני לא יודע עליו כלום כמעט. בכל מקרה, הכוונה היא שכל גרעין פה הוא שונה בתחלית שלו ובדרך העבודה שלו... אצל "התנועות הכחולות" המטרה היא אותה מטרה וצורת העבודה של כל גרעין די זהה בכל מקום.... אני מקווה שלא בילבלתי אתכם יותר מדי
אם יש משהו לא מובן אתם מוזמנים לשאול

עכשיו אתה יכול להוסיף בחתימה..

שבשליטתך גם פורום מכבי צעיר.
סתם. תודה לך!
נ.ב. חברים.. תהיו נחמדים.

YogevLevi

New member
חחחחחחחח

אני לא יכול לקחת בעלות על משהו שהוא לא שלי

SoulDancer

New member
היי:)

מתי אתה עולה לש"ש? ובמכבי השנה יש שתי קומונות וגרעין אחד.. קומונה=רק שנת שירות גרעין=שנת שירות+נח"ל+פרק משימה. עוד חודש וקצת לבאר שבע אנשים><

YogevLevi

New member
סמינר חפיפה יש לנו באמצע אוגוסט...

אבל תכלס מתחילים ב-1.9

L I L O C H

New member
יש בסוף רק קומונה אחת...

הרבה פרשו... ובאמת, החופש ניגמר מהר מידי [למרות שהוא בקושי התחיל..חחחח] ועוברים לב"ש =]] ובנוגע לשאלה שלך [שד"א לא אמרת איך קוראים לך או שפיספסתי...]. בגלל שאין אצלנו כ"כ הרבה בוגרים - ולכן אין כ"כ הרבה מגשימים אז כמו שיסמין אמרה [זו שהגבתי לה..] אז יש רק קומונה אחת וגרעין אחד. זה לא מתחלק לפי משימות ומטרות כמו אצלכם... פשוט כל מי שרוצה להגשים ולתרום חותם ואז מתחלקים למשימות לפי הרצון... יש כאלה שרק רוצים לתרום לקהילה במקום שבו הם נמצאים, למשל הגרעין נמצא בב"ש בשכונה ד'... אז מתנדבים שם רק בבי"ס, מועדוניות, בתי רווחה וכו' ויש עוד אפשרות של לשלב תרומה לתנועה - שזה ריכוז סניפים, רכזי הדרכה בסניפים, הדרכות בוגרים וזהו לדעתי - וזה מה שהרוב עושים - שילוב בין השניים. זהו, מקווה שהבנת
אצלכם יש רק שנת שירות [שנה של תרומה לקהילה ואז גיוס רגיל לצבא] או שיש לכם גם גרעין? נ.ב [אני מרגישה כאילו אני כותבת מייל...
] אתה מכיר אנשים מהתנועה שלך שהולכים לשרת בב"ש?

YogevLevi

New member
קוראים ל יוגב

והנחתי שתבינו את זה מהשם שלי... יש אצלנו גם גרעיני נח"ל (לא הרבה, הרוב יוצאים לש"ש ואז מתגייסים לצבא). אממ כן, אני מכיר...גם הם הולכים להיות באותו אזור שלכם....שכונה ד'... לפי מה שהבנתי יש שם ממש ריכוז של קומונות. הגרעין של התנועה שיש שם הוא גרעין במדבר, אם אני אגיד לך שמות של אנשים שיהיו שם זה יעזור לך אולי?

רוב הסיכויים ש..

נגור באותו הבניין שלהם.. זה מין בניין שמישהו בנה לש"שינים... יהיה נחמד להכיר אותם לפני..חחח

למעלה