נראה לי שכולם כבר נרדמוו

נראה לי שכולם כבר נרדמוו

אז אני עושה שמירת לילה לבד שובב הרגע אכלתי פיצה אישית משו משו אצל חבר שלי ישלו פיצרייה

THE WIZARD 55

New member
קח, תקדיש לה את זה

השיר הזה חזר להתנגן אצלי מהבוקר. כל דקה, כל שניה, השיר הזה לוקח אותי לחלום...

THE WIZARD 55

New member
אם אהבת את זה

אז תאהב גם את זה בוא נגיד שהשירים האלה התנגנו אצלי הרבה יותר מאצלך.

גם השיר הזה יפה

אני אוהב את מרוואן כ'ורי ואת מה שהוא עושה השירים שלו נוגעות ללב ישר השיר הזה לא התנגן אצלי הרבה

קל אל2סאייד

אני מדבר על חודש הפעלה רציפה זה חוץ מהימים שהוספתי עוד כמה שירים לרשימה וכל הזמן חזרתי אליו היה הפנטון שלי והצלצול שלי וכל דיסק שאני עושה הייתי שם אותו ראשון שיגעון השיר הזה היה לי

מזה מאוהב הייתי קרוע מאהבה

מה את אומרת בחיים שלי לא התאהבתי במישי ולא רציתי להתחיל עם מישי כל החיים שלי התחילו איתי (ולא שאני חתיך עולמי --- אני לא נראה משו) אבל ככה זה הולך לי הייתי בשני קשרים יחסית ארוכים בחיים שלי אחד במשך שנה ושני 9 חודשים כל יום במשך התקופה הזאת חשבתי איך להיפרד שאלוהים יפתור אותי מהאבן שהוא שם לי בחזה וישים לי במקומה לב אבל אני בכל זאת שומע שירי אהבה וכאלה אבל לא מאוהב באפחת פשוט מורנה היא ידידה קרובה מאוד שלי שיודעת עליי הכל ממש הכל אז אני חולק לה את האהבה שאני לא יכול להוציא לחברה שלי

THE WIZARD 55

New member
חחחח זה יקרה לך, כל מי שאומר שיש לו אבן

הוא האדם הרגיש ביותר.. פשוט אולי אתה מפחד לאבד שליטה להיות מאוהב, כן, זה מפחיד... אבל אין ספק שזה הדבר הכי יפה והכי כואב בו זמנית שיכול לקרות לנו.

אוףףףףף... היוטיוב מקרטע לי עכשיו... ../images/Emo4.gif

פעם ראשונה בחיים שאני שומע פסנתר בשיר בערבית.. ודווקא עכשיו אני לא מצליח לשמוע מעבר לאקורד הראשון...

הסיבה שאני מגיב על זה רק עכשיו... ../images/Emo46.gif

זה כי לא רק יוטיוב קירטע לי, גם תפוז לא עלה לי!! איטפוווווווו
לפחות השיר ממש יפה.. הורדתי אותו ב- mp3 כּמאן

איטפוווווווווו, ../images/Emo124.gifטוז../images/Emo70.gif ../images/Emo6.gif

3 שעות חיכיתי עד שהתפוז הזה הועיל בטובו לעלות

למעלה