נראה לי שכן ידעו הכי טוב

place me here

New member
נראה לי שכן ידעו הכי טוב ../images/Emo9.gif

לשלוח חבילה לחייל... איך זה הולך כל העניין הזה
עד עכשיו לא התעניינתי, אבל היומולדת של החבר[|לב] מגיע והוא יהיה בבסיס באותו תאריך.. אני רוצה לשלוח לו משהו שהוא יקבל באותו יום בדיוק... שאלות
1. פעם שמעתי שאפשר לבקש אפשרות "שמירה" כלומר שגם אם החבילה מגיעה ביום מסוים אני יכולה לבקש שיתנו לו אותה ביום מסוים.. [ביומולדת כמובן
]מישהו יכול לאשר לי את השמועה הזאת? 2. איך אני שולחת את זה? צריך אריזה מיוחדת שקונים בדואר?
אין לי מושג בזה.. 3. איך אני מבררת את הכתובת של קציעות
ואיך שולחים לו את זה במדויק? תודה מראש

oshiko

New member
אכן כאן אלופי/ות החבילות

יש כאן אינפורמציה באדיבות אימשל 2. נמצא גם בקישורים וטג-ליין של הפורום. לגבי שאלות 1,2 אני מקווה שבין הגולשים יידעו לענות לך. לגבי שאלה 3 - את יכולה לברר בקצין העיר (לא משנה איזו עיר).

סמדר בנ

New member
חבילות

את יכולה לארוז בכל קופסה שאת רוצה (למשל קופסת נעליים) אבל לדעתי הכי נוח זה לקנות אריזת חבילה בדואר - זה בא בשלושה גדלים - תלוי מה את מתכוונת לשלוח. זה כבר מגיע עם דבק וחבל קשירה. בקשר לשמירה - אני אישית לא שמעתי על אופציה כזו. אולי זה קיים ביחידות מסוימות?? בשביל לשלוח את צריכה את הדואר הצבאי של היחידה שלו ואת המספר האישי שלו. ייתכן וההורים שלו יודעים את זה. בכתובת לא רושמים שם יחידה ולא מיקום, רק את שם החיילת מספר אישי, פלוגה מחלקה וכו' אם זה רלוונטי ודואר צבאי. לגבי מס' דואר צבאי - נדמה לי שאפשר לברר בקצין העיר אם את יודעת באיזו יחידה הוא משרת. אני הייתי מנסה דרך ההורים קודם. אם יש לך טלפון של חברים שמשרתים איתו את יכולה לנסות לברר דרכם. בהצלחה

אימשל2

New member
בבסיסים מסודרים 48 שעות להגעה

מנסיוני, בבסים גדולים ומסודרים, החבילה מגיעה תוך 48 שעות גג. אם החבילה נמסרה לדואר לפני השעה 10:00 בבוקר, היא עשויה להגיעה גם ביום שלמחרת. לרשות הדואר יש מחויבות להעביר את הדואר לידי צה"ל בו ביום. מנסיוני האישי, ושל אחרים מסביבי, הם עומדים בכך בהצלחה. גם הצבא מצידו מעביר את הדואר לנקודת האיסוף של היחידות במידי. כאן נכנס ה"אלמנט". בסיס שמושך דואר בכל יום, החבילה תהיה בידיי החייל בזמנים הנ"ל. אבל ישנם בסיסים שלא מושכים דואר כל יום ואז החבילה מגיעה רק לאחר שנמסרה ליחידה. לעניות דעתי, בקציעות יש סכוי סביר שהדואר יגיע תוך 48 שעות. במה לארוז? הקופסאות של רשות הדואר מצוינות, במיוחד למי שלא הצטייד מראש. הן לא יקרות במיוחד, אבל עולות כסף. לכן אני צוברת. פתחתי תוכנית חסכון של קופסאות. הגודל האידאלי, קופסה שמכילה חבילות נייר A4. רק חשוב להקפיד על חיזוק באמצעות הדבקה מסיבית של מסקינג-טייפ. עובד נ-ה-ד-ר.

ellaa2005

New member
שלחתי מהקריות לשיבטה....

אחרי 13 יום החבילה הגיע ......גם זה קורה !!!

שויו

New member
חבילות חבילות איזה כיף!!!

גם אצלנו לקח מרמת גן לבית ליד 5 ימים אז נראה לי שקשה לתזמן בדיוק. בקשר לשמירה- לא יודעת. וגם אני שולחת חבילות של רשות הדואר. לא נורא יקר, מסודר וחזק ומגיע עם נייר דבק וסרט קשירה.(הבינונית שהיא גדולה יותר מקופסת נעליים עולה 7.40 ש"ח) מזל טוב

למעלה