נראה לי שלא ראיתם.. אדם פרסם למטה

1uLtRaSoNiC1

New member
שיר חמוד לאללה

אדם הוכיח שוב שהוא ראפר הרבה יותר טוב מטונה

לרדיו

ועכשיו!!! ולא, טונה הוא ה-ראפר בשבט, נכנס בקלות גם לטופ 10 בארץ. מה שכן, הוורס שלו בשיר הספציפי הזה פחות טוב משל אדם.

1uLtRaSoNiC1

New member
לא...טונה הראה שקשה לו להשאר בנושא

ספציפי בטקסט שלו..רוב הזמן שהוא כותב על משהו הוא נוטה לגלוש הרבה לדברים לא ממש קשורים שגם אם הם משעשעים הם לא תמיד מתאימים...וזה די צורם לי לפעמים... בעוד שאדם תמיד יודע להגיד את הדבר הנכון בנושא..לפגוע בול ולשלב שם פאנצ'ים מטורפים... אבל אני עדיין מת על טונה

אז מה שאתה אומר, בעצם

זה שאדם מעולה בכל הקשור לליריקה, וטונה לעומת זאת מעולה בטכניקה
תאכלס אבל, אדם יצא מלך בשיר הזה.. טונה לא תפס כל כך.

OceaND

New member
שירררר אחושילינג חמוד! שאלה אליכם

למה העלאת שכר המינימום תגרום להעלאת המע"מ?

1uLtRaSoNiC1

New member
מע"מ=17 אחוז

ככה שאם תעלה את המשכורת אז 17 אחוז ממנה הוא סכום גבוה יותר מ17 אחוז של משכורת יותר נמוכה

OceaND

New member
אבל זו שורה מפגרת כי מין הסתם

כשהמכשורת גדלה אז גם המיסים גדלים באופן יחסי אבל עדיין הבנאדם מרויח יותר כסף

NOYve

New member
זה השיר הכי מטומטם ששמעתי בחיים !

גם השיר דפוק וגם הם פספסו את הזמן להוציא אותו ... מלא בתקופת הבחירות אבל עכשיו סתם גרוע ... חשבתי שזה יותר מגניב אבל זה לא משהו .... ומי זה בכלל מי ששר איתם ... טוב אני מאוכזבת ... בכל מצב מה איתכם שבט ... זהו נגמר אתם תחכו עוד 8 שנים ... אנשים מתחילים לשוכח שאתם קימיים בכלל ... תוציאו משהו שיסחוף את המדינה ... חוץ מזה הדיסק החדש של סאבלימינל יוצאה שנראה לי שיעייף אותכם בכלל לכל הרוחות ... תעשו משהו מהר אני מתחננת ... בבקשה ... איפה מה שהיתם פעם ... היפ הופ אמיתי ... אני מתגעגת להיפ הופ שלכם כמו פעם עם גיורא ... בכל זואת אל תכחו את זה בתור ירידה אני רוצה לעזור לכם ...באמת ... מקווה לקבל תגובה מחברי השבט בהקדם האפשרי ..

תישמעי זה לא יעזור לך חומד

אנחנו כאן קבוצה של גרופיות של השבט, את יכולה לומר מה שאת רוצה עליהם ואנחנו פשוט לא נקשיב ;)

NOYve

New member
אז יש לי משהו להגיד לך !

זין ואם את רוצה גם לא להכנס להריון אז

אחחח....

עזבי כבר נגמרה לי הציניות במד"א ואני מת לישון פשוט תמשיכי לקרוא את מתקדמת מצוין
רק דבר אחד "מצוי" הינו שם תואר לזכר ולא לנקבה :)

SHIKO2000

New member
המממ

השיר לא יצא לשום מקום.השיר היה חלק ממופעה שעלה 4 ימים לפני הבחירות ונקרא "באופן מפתיע" קברט בחירות,אדם העלה אותו לפה בשבילכם... זה שאת לא יודעת מי זה דורי בן זאב זה כנראה עקב גילך הצעיר אבל חפיף. בקשר לאכזבות,אהבות נכזבות,גיורא יש גורמים מוסמכים בצבע אדום בפורום להם בטח יש תשובות.

Butza

New member
אני שומעת התמרמרות...?

על זה שמשום מה נלקחה ממך אדמומיותך? [למה, אגב?]

למעלה