ספציפי בטקסט שלו..רוב הזמן שהוא כותב על משהו הוא נוטה לגלוש הרבה לדברים לא ממש קשורים שגם אם הם משעשעים הם לא תמיד מתאימים...וזה די צורם לי לפעמים... בעוד שאדם תמיד יודע להגיד את הדבר הנכון בנושא..לפגוע בול ולשלב שם פאנצ'ים מטורפים... אבל אני עדיין מת על טונה
גם השיר דפוק וגם הם פספסו את הזמן להוציא אותו ... מלא בתקופת הבחירות אבל עכשיו סתם גרוע ... חשבתי שזה יותר מגניב אבל זה לא משהו .... ומי זה בכלל מי ששר איתם ... טוב אני מאוכזבת ... בכל מצב מה איתכם שבט ... זהו נגמר אתם תחכו עוד 8 שנים ... אנשים מתחילים לשוכח שאתם קימיים בכלל ... תוציאו משהו שיסחוף את המדינה ... חוץ מזה הדיסק החדש של סאבלימינל יוצאה שנראה לי שיעייף אותכם בכלל לכל הרוחות ... תעשו משהו מהר אני מתחננת ... בבקשה ... איפה מה שהיתם פעם ... היפ הופ אמיתי ... אני מתגעגת להיפ הופ שלכם כמו פעם עם גיורא ... בכל זואת אל תכחו את זה בתור ירידה אני רוצה לעזור לכם ...באמת ... מקווה לקבל תגובה מחברי השבט בהקדם האפשרי ..
השיר לא יצא לשום מקום.השיר היה חלק ממופעה שעלה 4 ימים לפני הבחירות ונקרא "באופן מפתיע" קברט בחירות,אדם העלה אותו לפה בשבילכם... זה שאת לא יודעת מי זה דורי בן זאב זה כנראה עקב גילך הצעיר אבל חפיף. בקשר לאכזבות,אהבות נכזבות,גיורא יש גורמים מוסמכים בצבע אדום בפורום להם בטח יש תשובות.