נראה לי שמזמן....

נראה לי שמזמן....

לא כתבתי כאן!!! אז...מה המצב אנשים? הכול טוב איתכם?? איתי ברוך השם הכול טוב.. ממממ...ממממ...ממממ...ממממ...נגמרו המיליםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם אז קבלו פזמון של שיר פ צ צ ה: "...אתה זילזלת בזאת האהבה אתה שיקרת כי אין לך מילה דמעות זולגות לי על התמונה שלך תתבייש תתבייש אין לך בכלל מילה תתבייש תתבייש אתה גבר בלי מילה..." מזהים ת´שיר??? זמרת מלכה!!! :) סאלאמת אנשים מתה עליקוםםם שיהיה לכולם יום טוב!!! :) נ.ב. למישהו יש ת´שיר שקרן של ליאת בנאי??? (לא תמילים, תשיר)

אור בת 18

New member
ליאת בנאי הזמרת מספר אחת!!!!!

הייתי ילדה קטנה הייתי תמימהה אתה שיחקת בי אין לך בושה איך אהבתי רק אותך אלוקים ידע אתה נשבעת לי שקרים אין לך מילה אתה זילזלת בזאת באבסב אתה שיקרת כי אין לך מילה דמעות זולגות לי על התמונה שלך תתבייש תתבייש אין לך בכלל מילה תתבייש תתבייש אתה גבר בלי מילה הבטחת הבטחות בניתי חלומות הייתי המשחק שלך באהבה הזאת מה רציתי סך הכל אהבה עם נשמה תתבייש תתבייש אין לך מילהההה אתה זילזלת... שקרן/ליאת בנאי הבטחת הבטחות שלא מתגשמות אמרת שנחיה לעד כמו באגדות אמר שנהיה נסיך ונסיכה אז תגיד לי למה אני עכשיו בוכה שקרן כן אתה שקרן בלי בושה בולי מצפון אתה שקרן אל תשיא עיניי אליי כי הן עצומות בגללך בגלל מוכר האשליות עצובים וארכוים לי הלילות אתה לא שווה את הדמעות... שקרן כן אתה שקרן... חחחחחחחח סתיו אני יודעת שלא רצית ת´מילים אבל יש לי ת´שיר בקסטה מה את רוצה אני יביא לך ת´קסטה? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

למעלה