נראה לי שמצאתי את האחד...

• פותח הנושא door
  • פורסם בתאריך

door

New member
נראה לי שמצאתי את האחד...../images/Emo99.gif

Zen Sleek כשמו כן הוא. יפה, קטן חלק ומגניב. התשובה המנצחת לiPod. 20GB עם סוללה שמחזיקה כ-16 שעות נגינה בטעינה אחת, כמעט בדיוק בגודל הiPod, בעל touch pad ומסך גדול ובוהק, רדיו FM (איזה יופי!!!) שזוכר 32 תחנות וטייפ מנהלים מובנה שיכול גם להקליט מהרדיו, כנראה באיכות סבירה מאד. השאלה היא: האם, כמו כל שאר הנגנים של creative, צריך תוכנה שמותקנת במחשב כדי להוריד אליו מוסיקה או שהוא מתחבר כדיסק קשיח נשלף? הלוואי שאת האפשרות השניה... כמו כן המחיר כנראה יקר ביותר (כ-350$) ואין לי מושג איפה לקנות אותו. ועוד דבר, האם השמועות נכונות, ובסינגפור ותאילנד ניתן לקנות נגנים במחירים מגוחכים ממש? (אני שמעתי שiPod mini עולה פחות ממאה דולר...)

matke

New member
מוזר.

לא ראיתי ביקורת עליו בCNET וגם לא תמונות בגוגל
ובקשר לדבר השני אני מאמין שזה חיקוים.

door

New member
לא חיקוי! ראיתי ובחנתי!

אמיתיים כמוני וכמוך

יאיר B

New member
הנגן נראה כמו שיכלול של הזן מיקרו

חיצונית הוא מאוד מזכיר אותו (גם לזן מיקרו יש מסך מגע שנראה די דומה). המכשיר לא צבעוני - מפסיד לאיפוד שהוא צבעוני. המכשיר לא נמכר בישראל (לפחות לא עכשיו, אולי איסטרוניקס יחליטו להביא אותו לארץ). לא כל המכשירים של קריאייטיב צריכים תוכנה: לזן מיקרו, למשל, יש שידרוג שניתן להוריד מאתר קריאייטיב והוא הופך את הנגן לדיסק נייד. השמועות נכונות: במזרח ניתן לקנות הכל במחירים מגוחכים (יחסית למחירים בישראל). הבעיה היא שבקניה מהמזרח לא תהיה לך אחריות בישראל (חוץ מאשר לאיפוד) וגם צריך לדאוג שהמכס לא ישים עליך עין... כמו כן יש גם הרבה זיופים וצריך לשים לב טוב איפה קונים.

matke

New member
אף אחד פה כמעט לא בנאדם של איפוד../images/Emo7.gif

חוץ ממני ומTheRealDeal

יאיר B

New member
לא. של קריאייטיב. איך הגעת למסקנה

הזו? יש לי גם חיבה למכשירים של סוני.

door

New member
כי לא הסכמת איתי שזה המכשיר

האולטימטיבי...
חחחחחח.... סתם, בדר"כ חסידי האייפוד יגנו על שמו הטוב בכל מכיר ויקטלו את המתחרים

נדב8

New member
אל תתלהב מהרדיו

אלא אם אתה קונה בארץ...ואז הרדיו יותאם לתדרים של הארץ, כל עוד אתה קונה בארה"ב לא תקלוט שום תחנה מלבד לרשת ב' וגם את זה בקושי, מנסיון עם הזן מיקרו של חבר שלי שאותו הוא קנה בחול, אך הטייפ מנהלים טוב... והמכשיר אכן איכותי...

door

New member
האמת שיש לי עכשיו מכשיר

סיני מעפן של אגרוטק שיש בו רדיו ושומעים מעולה... אני לא חושב שהמכשיר צריך להיות מותאם בדיוק...

למעלה